![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#داروخانه
#تخفیف
#دانشجو
#تورنتو
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
به و کسی در کانادا دارو یا supplementانلاین سفارش داده؟ کدوم سایت و کجا مطمئن هست؟ من دنبال یه supplementهستم داروخانه ها ندارن.ممنون
2021-11-16 23:17:00 #Canada [کانادا] پزشکی
احیانا در داروخانه اینجا قرص آتورواستاتین یا مشابه اون OTC هست؟ پدرم نسخه دارن ولی خود قرص رو فراموش کردن بیارن!
2021-12-03 19:08:00 #Canada [پدر] پزشکی
#دانشجو
کسی در محدوده آدرس 6500 Pl Robert Joncas, Saint-Laurent, QC H4M 2Z5 هستش؟ امکانش هست برای دو نفر دانشجو که تازه وارد هستن و توی قرنطینه هستند یه مقدار خرید انجام بده؟ هزینه پرداخت میشه
2021-09-05 15:24:00 #Montreal [امکانش هست] پزشکی
، یکی از من که دانشجو هستند ، خوردند زمین و ارنجش درد گرفته ، بصورت اورژانسی به بیمارستان جوییش مراجعه کرده اونجا عکس گرفتند و بیمارستان گفته مشکلی نداره و هیچ شکستگی نداره! با اینکه دستش به شدت درد میکرده ، الان بعد از 23روز بیمارستان نامه فرستاده که تشخیص اشتباه بوده و دست و گردنش شکسته ، در این مدت هم کلی درد داشته ، به نظرتون میشه از دکتر مربوطه شکایت کنه؟
2021-09-26 11:36:00 #Montreal [دانشجو] پزشکی
کسی متخصص چشم پزشک مخصوص اطفال تو تورنتو سراغ داره ؟ ممنون میشم ??
2021-07-31 15:29:00 #Toronto [تورنتو] پزشکی
به و کسی در کانادا دارو یا supplementانلاین سفارش داده؟ کدوم سایت و کجا مطمئن هست؟ من دنبال یه supplementهستم داروخانه ها ندارن.ممنون
2021-11-16 23:17:00 #Montreal
Riahi Pharma
و عرض ادب بنده در حدود یک ماه هست وارد کانادا (شهر مونترال) شدم متاسفانه دو شب هست ک وقتی از صبح بیدار میشم دونه های قرمز در پیشانی صورتم و همچنین درچند جای دیگه ی بدنم (دست و پا) پیدامیشن که تا حد کمی هم خارش دارن یه برجستگی کوچکی هم دارن عکس هم از این نواحی گرفتم خیلی نگران و پریشانم که بدباگ باشن همه جای تختخواب رو گشتم ولی خیلی چیزی پیدانکردم از اثار بدباگ امکان راهنمایی هست؟ ممنون از شما
2021-12-07 11:37:00 #Montreal
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal
همسرم برای فرصت مطالعاتی ۶ماهه دوره دکترا برای دانشگاه ساسکاچوان اقدام کردن و دعوت نامشون استادی پرمیت هست، ومنم همراهشون میام، سوالم اینه بیمه دانشجویی هزینه های زایمان و بیمارستان رو پوشش میدهد؟
2021-10-17 13:17:00 #Montreal