Viewed 54 times 0 Answers
0
من از متخصص روماتولوژی میخواستم وقت بگیرم... با دوتا کلینیک تماس گرفتم برای نوبت گرفتن.. حالا با فاصله یک هفته، هر جفتشون بهم نوبت دادند... آیا به لحاظ قانونی میتونم به هر دو کلینیک مراجعه کنم؟؟؟ یا باید حتما یکی رو کنسل کنم!
2021-01-21 14:54:01 Montreal پزشکی # #پزشکی #متخصص روماتولوژی #متخصص #کلینیک
Similar Question:
#
#پزشکی
#متخصص روماتولوژی
#متخصص
#کلینیک

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی
#متخصص

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی

دکتر چشم پزشک متخصص قرنیه میشناسید؟ برای پسرم که چهار ساله هست میخوام.
2021-05-11 11:01:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

چیزی وارد چشمم شده و با محلول استریل هم شستشو دادم اما هنوز هست اگه کلینیک چشم پزشکی که امروز باز باشه میشناسین، ممنون میشم معرفی کنید تشکر
2021-05-30 13:49:00 #Canada [پزشک] پزشکی

ممنون میشم یک کلینیک چشم پزشکی به من معرفی کنید برای معاینه چشم در مونترال
2021-06-03 12:19:00 #Montreal [پزشک] پزشکی

چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Montreal

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Montreal

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal

ببخشید دکتر روماتولوژیست خوب تو محدوده نیومارکت و ریچموندهیل کسی رو میشناسید بهم معرفی کنید ؟
2021-05-31 14:06:40 #Montreal

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal