Viewed 43 times 0 Answers
0
چطور میشه رفت پیش دکتر ارتوپد؟ من تازه کارت ملدی م رو گرفتم. و من چند روزه گردن درد دارم و کلا دیسک گردن دارم ولی امروز درد م واقعا زیاده و حرکت م نمیتونم بکنم خیلی باید اول برم پیش دکتر عمومی؟
2021-01-21 15:38:29 Montreal پزشکی # #پزشکی # کارت ملدی #دکتر #دکتر عمومی #دیسک گردن #دکتر ارتوپد #پزشکSimilar Question:
#
#پزشکی
# کارت ملدی
#دکتر
#دکتر عمومی
#دیسک گردن
#دکتر ارتوپد
#پزشک
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی
چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی
عرض می کنم خدمت پزشکان محترم شبتون بخیر مامان من اینجا ویزیتور هستند زانوی ایشون خیلی ورم کرده و با درد زیادی همراه است می خواستم کمک بگیرم که برای کاهش التهاب چه باید کرد قرمزی ندارد محل تورم از مسکن هم استفاده کردند برای کمتر شدن تورم اما اثری نکرده و من چطور می توانم دسترسی خیلی سریع به اورتوپد داشته باشم ( البته با فرض اینکه از دکتر عمومی نامه دریافت کرده باشم ) پیشاپیش سپاسگذارم از راهنماییتون ،
2021-09-09 21:03:00 #Montreal [پزشک] پزشکی
#دکتر ارتوپد