Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#پزشکی
#تب
#دکتر
#واکسن

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Canada [ترم] پزشکی

و مطمئن نیستم چه اندازه سوالم مرتبط با این گروه میشه؟ ولی چون به موضوع تی مربوط هست ترجیح میدم جایی سوال کنم که جواب درست بگیرم ممنون میشم از پاسخ تون خواستم مطمئن باشم ایا هنوز محدودیت تعداد برای مهمانی ها در منزل وجود داره در صورتی که افراد حاضر در مهمانی واکسینه شده باشند؟ اگر بله تعداد مجاز برای داخل منزل و یا حیاط چند نفر هست ؟
2021-09-17 14:21:00 #Montreal پزشکی

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Toronto

یه عکس از چشم دختر دوازده سالم میفرستم خواهشاً من و راهنمایی کنند خیلی نگران هستم این اتفاق از دیروز بعدظهر افتاده چیزی به چشم اصابت نکرده فقط در هنگام بازی با برگها گفت یه چیزی تو چشمم رفته من تشخیص یه گرد و خاک و دادم
2018-10-28 09:02:00 #Toronto

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Toronto

اطلاع داريد افرادي كه با ويزا توريستي اينجا هستن ميتونن واكسن شون رو اينجا دريافت كنن؟ اگر اره خبري هست كه ممكنه ماه اينده اينگونه نباشه؟
2021-09-01 11:23:00 #Toronto

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-03 16:47:00 #Toronto