Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#
#نوزاد
#غذا
#آب آشامیدنی
#پزشکی

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

دکتر نوزاد رو که هنوز به دنیا نیومده چطور پیدا کنم؟ میخوامنزدیک باشه. باید خودم از الان که چند ماه مونده وقت بگیرم؟ بیمارستان میفرسته؟ چطوریه سیستم؟
2021-05-26 14:05:01 #Montreal [میخوام] پزشکی

همسرم کرون داره ۱۵ سال پیش جراحی کرده و الان بیماری ش شعله ور شده و حدود سه ماهه که درد داره و تقریبا هر دو سه روز غذاش رو بالا میاره و هر بار تو اورژانس بهش سرم و پنتاپرازول و کترلاک و گاهی با شیاف درد رو کنترل میکنن و برای جراحی تردید دارن با این وضعیت میخواستم ببینم نظرتون چیه جواب کونولوسکوپیش رو هم براتون میفرستم البته قراره MRIانتروگرافی انجام بده ممنون از پاسخگوییتون
2021-09-06 05:30:00 #Canada [سال] پزشکی

اقاي دكتر من يك هفته اي هست كه لبام به شدت خشك شده و كنار لبم زخم شده در حدي كه اصلا نميتونم غذا بخورم از شاپرز Lip Ointment خريدم ، دو روزه ميزنم ولي تاثيري نداره، لبام دون دون شده انگار تبخال هاي خيلي ريز زده و تيكه تيكه قرمز شده ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
2021-10-11 16:39:00 #Canada پزشکی
#پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

چشم پزشکی برای بچه ۳ ساله رایگان یا پولی؟ به ما امروز دکتر اطفال پسرم گفت پولی
2018-11-06 15:25:00 #Toronto [پزشک] پزشکی

برای خشکی و پوسته شدن لب بچه دوساله چی پیشنهاد می کنید؟
2021-01-11 19:59:35 #Toronto پزشکی[خشکی پوست] پزشکی

به راهنماییتون احتیاج دارم مادرم ۱۶ کتبر با قطر پرواز دارن به مونترال ممنون میشم کامل به من بگید چه مدارکی در تهران و چه مدارکی در مونترال باید ارایه بده پیشاپیش از پاسختون ممنونم واینکه تست کرونا در ایران باید ۷۲ ساعت قبل باشه یا ۴۸ ساعت مرسی اگه سوالم تکراریه
2021-10-02 14:23:00 #Toronto

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Toronto

کسی در محدوده آدرس 6500 Pl Robert Joncas, Saint-Laurent, QC H4M 2Z5 هستش؟ امکانش هست برای دو نفر دانشجو که تازه وارد هستن و توی قرنطینه هستند یه مقدار خرید انجام بده؟ هزینه پرداخت میشه
2021-09-05 15:24:00 #Toronto

2024-01-15 00:00:00 #Toronto