![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 58 times 0 Answers
0
من یه مشکلی دارم برای ارسال پاسپورت به واشنگتن، یکی از شعبه های Fedex رفتم ولی پاکت برگشت مدارک رو که باید بزاریم تو پاکت اصلی و بفرستیم رو ندادن. گفتن فدکس دیگه پاکت برگشت رو نمیده خود اونها باید بفرستن. در صورتی که سفارت گفته پاکت برگشت با آدرس خودمون باید ارسال بشه. کسی میدونه آیا همه شعبه های فدکس اینطوره یا خیر ؟
2021-04-16 08:03:41 Montreal اداری #واشنگتن![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#واشنگتن
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اجازه خروج همسر اگر در كانادا توسط نوتاتي پابليك نوتارايز بشه ايران قبول داره يا حتما بايد از طريق واشنگتن اقدام كرد ؟
2021-06-28 04:02:24 #Montreal [واشنگتن] اداری
آیا با پاسپورت ایرانی که منقضی شده میشه برای سیتزنی اقدام کرد ؟ و دیگه اینکه هزینه ی تمدید پاسپورت از طریق واشنگتن چقدر هست؟
2021-06-28 03:37:51 #Montreal [از طریق واشنگتن] اداری
سریع ترین و راحت ترین راه برای تمدید پاسپورت کدومه؟ دفتر واشنگتن، سفارت ایران توی مکزیک یا از طرق پدر و مادر در ایران؟
2021-05-31 15:14:41 #Montreal [پدر و مادر] اداری
برای اقدام به گذرنامه جدید ، غیر از واشنگتن میشه جای دیگه ای فرستاد که زودتر دستمون برسه ؟
2021-05-31 14:40:35 #Montreal [واشنگتن] اداری
آيا از شما كسي برا پاسپورت ايراني فرزندتان از طريق واشنگتن اقدام كرده ايد؟لطفا مداركي كه براي گرفتن پاسپورت كودك هست رو بفرماييد چون سايت دفتر منافع در واشنگتن فقط مدارك براي گرفتن شناسنامه كودك رو ذكر كرده.
2021-05-20 03:01:57 #Montreal [واشنگتن] اداری
اگر کسی هست که از طریق واشنگتن گذرنامه ی خودش رو تجدید کرده باشه، میشه راهنمایی کنه که برای اجازه ی همسر چی باید ارائه کنیم؟روی یک کاغذ بنویسه که موافقت میکنه و امضا کنه کافیه یا باید جایی رسمی ثبت کنه؟
2021-05-11 19:21:36 #Montreal [از طریق واشنگتن] اداری
سریعترین راه دریافت گواهی عدم سوءپیشینه از طریق دفتر واشنگتن است یا ارسال دستی مدارک به ایران؟
2021-05-05 02:36:35 #Montreal [گواهی عدم سوءپیشینه] اداری
من می خواهم پاسپورتم را تمدید کنم(قبل اینکه ویزام منقضی بشه) ولی یک سال و دو ماه مونده که منقضی بشه ، آیا کسی تجربه مشابه داره که فرستاده باشه دفتر واشنگتن و براش پاسپورت جدید صادر کرده باشن ؟
2021-05-02 19:27:19 #Montreal [واشنگتن] اداری
کسی هست که تجربه تعویض پاسپورت ایرانی را با دفتر واشنگتن داشته باشه؟
2021-05-02 01:38:22 #Montreal [پاسپورت ایرانی] اداری
من یه سوال در مورد شناسنامه و پاسپورت ایرانی برای بچه دارم. میخواستم بدونم کسی بوده که بدون گرفتن مدارک ایرانی از واشنگتن فقط با پاسپورت کانادایی بچه رو از کانادا خارج کنه و بعد تو ایران برای گرفتن شناسنامه و پاسپورت اقدام کنه؟
2021-01-22 15:55:23 #Montreal اداری[واشنگتن] اداری[پاسپورت] اداری[شناسنامه] اداری[پاسپورت کانادایی] اداری[کانادا] اداری
من تازه مدارکمو واسه تمدید ملدی فرستادم، ولی الان یه مشکلی دارم که باید سریع برم برای چک اپ پیش یه دکتر، هیچ راهی نیست که درخواست بدم زودتر بیاد کارت ملدیم؟
2021-01-18 18:08:03 #Montreal اداری[کارت ملدی] اداری[چکاب] اداری[دکتر] اداری
یه نامه دارم برای ایران. قبلا با DHL پنج روزه رسید، این برای دو سال پیشه. الان چه پستی رو پیشنهاد میدین که سریع و مطمین باشه برای ارسال مدارک؟
2021-05-04 07:45:16 #Montreal
کسی آدرس اداره مهاجرت در اوتاوا جهت ارسال پاسپورت برای الصاق ویزا از داخل کانادا را داره ؟ ممنونم
2020-12-23 17:26:03 #Montreal اداری[اداره مهاجرت] اداری[اوتاوا ] اداری[پاسپورت] اداری[ویزا] اداری