![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#لیز
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا میشه موجر با صاحبخونه توافق کنن که لیز اشون رو با هم کنسل کنن که جریمه ای شامل هیچکوم نباشه و یه لیز با شخص جدید ببندن؟ مشکل یا سو استفاده ای این وسط از طرف صاحبخونه نمیتونه صورت بگیره؟ من لیزم از همین template های Regie هستش که پر میکنن.
2021-04-15 02:47:06 #Montreal [لیز] مسکن
برای ترنسفر کردن لیز خونه باید مبلغی به آفیس پرداخت بشه که ما نمیدونیم کدوم یک از طرفین قرارداد باید پرداختش کنند؟ مالک قبلی که خونه به نامش بوده و داره لیزش رو انتقال میده یا مالک جدید؟ آیا قانون یا عرفی در این مورد وجود داره؟
2021-01-20 14:28:55 #Montreal [مسکن][ترنسفر ][لیز خانه][مالک ] مسکن
یه نفر میتونه دوتا خونه لیز کنه؟بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
2020-12-23 17:15:10 #Montreal [خانه][لیز] مسکن
اگر کسی را برای قطع چند شاخه بزرگ درخت و همچنین کسی را برای کالکینگ ناودانی دور بام میشناسید لطفا معرفی فرمایید.
2021-09-01 10:44:00 #Montreal
صاحبخونه من ازم خواسته تا اجازه بدم افراد برای دیدن آپارتمان من بیان تا بتونه اجاره بده.با توجه به اینکه من بچه کوچیک دارم و اومدن افراد مختلف در شرایط فعلی میتونه خطرناک باشه.آیا میشه ویزیت قبل از تخلیه رو کنسل کرد؟
2021-06-10 08:04:29 #Montreal
برای ترنسفر کردن لیز خونه باید مبلغی به آفیس پرداخت بشه که ما نمیدونیم کدوم یک از طرفین قرارداد باید پرداختش کنند؟ مالک قبلی که خونه به نامش بوده و داره لیزش رو انتقال میده یا مالک جدید؟ آیا قانون یا عرفی در این مورد وجود داره؟
2021-01-20 14:28:55 #Montreal مسکن[مسکن] [ترنسفر ] مسکن[لیز خانه] مسکن