Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#مهد کودک

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal

ایشون باردار هستن و خیلی عصبانی میشن، و بحث میکنن. آیا به نظرتون برای جنین خطرناکه؟ و آیا از شما دوستان تودوران بارداری تجربه عصبانی شدن و بحث کردن را دارن و اینکه الان بچه اشون که بدنیا آمده آیا نا ارومی میکنه یا مثلا اختلال تو رفتار داره؟
2020-12-30 16:58:10 #Montreal پزشکی[بارداری] پزشکی

اگر محدودة نيوماركت دكتر چشم پزشك خوب ميشناسين كه بچه هاتون رو بردين ميشه لطفا معرفي كنين !؟
2021-06-21 17:20:45 #Montreal

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal

از مهدکودک دختر من ایمیل دادن که مربی ها امروز متوجه شدن یکی از بچه ها شپش داره؛ به نظرتون نباید دخترم رو برای مدتی بفرستم مهدکودک یا می تونه بره؟
2021-01-19 15:00:26 #Montreal پزشکی[مهدکودک] پزشکی[ایمیل] پزشکی