Viewed 59 times 0 Answers

Similar Question:
#واکسن

کسی میدونه دکتر خوشبخت تو کدوم بیمارستان زایمان میکنن؟ میدونم قبلا میجر مکنزی تو ریچموند هیل بودن! اما مثل اینکه قرار بوده برن بیمارستان میجر جدید نزدیک واندر لند! درسته؟
2021-05-18 15:44:10 #Montreal

من نیاز به مشورت با یک متخصص زنان در مونترال دارم امکانش هست با یکی ازان پزشک که تخصص دارن در این زمینه صحبت کنم؟ ممنون
2021-09-13 13:22:00 #Montreal

ان ایا این گروه فقط برای سوالاتی درباره کووید هست ؟؟ من با گذاشتن عکس به نسخه میخوام از وجود دو دارو در کانادا مطلع بشم ؟ امکان داره عکس رو بگذارم ؟
2021-08-30 08:33:00 #Montreal

آیا داروی مسکن oxycodone رو در کانادا می تونم بدون نسخه تهیه کنم ؟ و آیا این دارو برای فردی که بیماری قلبی و همین طور سرطان لوزالمعده دارند مناسب هست یا خیر؟
2021-11-30 19:04:00 #Montreal

به دکترهای گروه و همگی اعضا من در مورد ماینوکسیدین آیا ۵٪ که در کانادا برای خانمها هست و من از کاستکو خریدم برای رویش مجدد موها و پرشدنشون نتیجه داره؟ راستش من تهیه کردم و میترسم شروع کنم موهام خیلی وقته که ریزش دارند و در واقع کم پشت و نازک و دمج شدند و این موضوع خیلی ناراحتم میکنند البته در جریان هستم که از زمان شروع باید برای همیشه استفاده کنم ولی نمیدونم نتیجه اش طوری هست که آدم ترغیب به ادامه راه داشته باشه.! آیا کسی از شما اطلاعی و یا تجربه ای دارید؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید??
2021-11-23 18:47:00 #Montreal