Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#پاسپورت کانادایی
تا چه مدت بعد از به دنیا اومدن بچه وقت برای اسم گذاشتن داریم؟ آیا محدودیت زمان داره؟

میخواستم بدونم میشه همزمان برای شناسنامه و پاسپورت ایرانی از طریق دفتر واشینگتن اقدام کرد؟و اینکه مصاحبه تصویری با اسکایب و پاسپورت کانادایی نیاز هستش؟
2021-05-20 02:52:13 #Montreal [شناسنامه و پاسپورت] اداری

آیا برای صدور پاسپورت کانادایی birth certificate هم می شود ارایه داد؟ یا فقط. Long form قبول می کنند؟
2021-05-11 02:22:04 #Montreal [پاسپورت کانادایی] اداری

من یه سوال در مورد شناسنامه و پاسپورت ایرانی برای بچه دارم. میخواستم بدونم کسی بوده که بدون گرفتن مدارک ایرانی از واشنگتن فقط با پاسپورت کانادایی بچه رو از کانادا خارج کنه و بعد تو ایران برای گرفتن شناسنامه و پاسپورت اقدام کنه؟
2021-01-22 15:55:23 #Toronto [واشنگتن][پاسپورت][شناسنامه][پاسپورت کانادایی][کانادا][پاسپورت ایرانی] اداری

من میخوام برای پاسپورت کانادایی دخترم اقدام کنم کسی میدونه چطوری میتونم وقت فوری بگیرم؟؟
2020-12-29 09:00:41 #Toronto [پاسپورت][پاسپورت کانادایی] اداری

من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Montreal

تا چه مدت بعد از به دنیا اومدن بچه وقت برای اسم گذاشتن داریم؟ آیا محدودیت زمان داره؟
2021-05-29 14:42:00 #Montreal

من برای فرمیکه مربوط به اعضای خانوادست، همه رو وارد کردم، فقط اسممادرم جا نشد، پرینت گرفتم که قسمت فارسی اسم مادرم رو خودم با خودکار اضافه کردم. حالا الان میخوام اسکن کنم بفرستمش خوبه؟ یا مشکلی پیش میاد و باید حتما همون فرمت خودشون باشه؟
2020-12-26 09:52:34 #Montreal اداری[فرم] اداری