Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#مشکلی پیش میاد

من برای فرمیکه مربوط به اعضای خانوادست، همه رو وارد کردم، فقط اسممادرم جا نشد، پرینت گرفتم که قسمت فارسی اسم مادرم رو خودم با خودکار اضافه کردم. حالا الان میخوام اسکن کنم بفرستمش خوبه؟ یا مشکلی پیش میاد و باید حتما همون فرمت خودشون باشه؟
2020-12-26 09:52:34 #Montreal [فرم][اسکن] اداری

اگر ریز نمرات سه سال اول دبیرستان (نظام قدیم) همسر موجود نباشه اما مدرک دیپلم و ریز نمره سال چهارم باشه مشکلی پیش میاد؟
2020-12-07 07:20:24 #Montreal [مهاجرت] اداری

من یه سوال در مورد شناسنامه و پاسپورت ایرانی برای بچه دارم. میخواستم بدونم کسی بوده که بدون گرفتن مدارک ایرانی از واشنگتن فقط با پاسپورت کانادایی بچه رو از کانادا خارج کنه و بعد تو ایران برای گرفتن شناسنامه و پاسپورت اقدام کنه؟
2021-01-22 15:55:23 #Montreal اداری[واشنگتن] اداری[پاسپورت] اداری[شناسنامه] اداری[پاسپورت کانادایی] اداری[کانادا] اداری

اگر در سه سال گذشته كسى براى شش ماه بيرون از كانادا بوده باشه و الان بخواد براى سيتيزن شيپى اقدام كنه، نياز به عدم سوء پيشينه از ايران داره كه توى مدارك بزاره؟
2021-06-28 03:31:57 #Montreal

آیا شما وقتی مشغول بکار شدید و خواستید نی نی ها رو مهد بفرستید سریع توانستید از سابسیدی استفاده کنید و یا مجبور شدید پول مهد رو چند ماه بدید تا سابسیدی شروع به پرداخت بشه؟چون گویا اسم بچه ها تو ویتینگ لیست میمونه تا شما اعلام کنید کار پیدا کردید ، بنابر این از زمان شروع کار چقدر زمان طول میکشه تا کمک هزینه پرداخت شه؟
2021-05-18 02:47:01 #Montreal

سلام دوستان کسی اخیرا ایران شناسنامه گرفته برای بچه اش که لطفا بتونه راهنمایی کنه در مورد پروسه؟ یکی از دوستان لطف کردن مدارک پاسپورت رو گذاشتن اما من نتونستم در مورد شناسنامه نتو گروه چیزی پیدا کنم. ممنون
2021-01-10 08:03:43 #Montreal اداری[شناسنامه] اداری