Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#برای گرفتن گواهی

اگر کسی اصالت گواهینامه از ایران با خودش نیاورده باشه کانادا ، برای گرفتن گواهینامه فرد به مساله ای بر میخوره ؟ به چه صورت میشه مشکل رو حل کرد؟ البته گواهینامه بین المللی داریم و ساسکاتون هستیم ، لطفا راهنمایی کنید
2021-08-31 10:06:00 #Canada [به چه صورت] ماشین

من امروز رسیدم اتاوا نامه اصالت گواهینامم دارم ۴ ساله سابقه رانندگی دارم برای گرفتن گواهی و کار اوبر چه کاری باید انجام بدم؟ ممنونمیشم کسی راهنمایی کنه
2021-09-02 17:03:00 #Canada [برای گرفتن گواهی] ماشین

مهم داشتم که ذهنمو مشغولکرده قبل از اومدن به کانادا شنیده بودم تا ۶ ماه بعد از ورود به کانادا باید گواهینامه اینجا رو بگیریم و اگر این کارو نکنیم مجبوریم از اول تو کلاس های رانندگی اینجا شرکت کنیم برای گرفتن گواهینامه کانادایی، آیا این موضوع صحت داره ؟ با توجه به اینکه در ایران سال ها تجربه رانندگی داریم و خیلی وقت هم هست که از اخذ گواهینامه مون گذشته
2021-09-12 20:35:00 #Canada [ورود به کانادا] ماشین

مهم داشتم که ذهنمو مشغولکرده قبل از اومدن به کانادا شنیده بودم تا ۶ ماه بعد از ورود به کانادا باید گواهینامه اینجا رو بگیریم و اگر این کارو نکنیم مجبوریم از اول تو کلاس های رانندگی اینجا شرکت کنیم برای گرفتن گواهینامه کانادایی، آیا این موضوع صحت داره ؟ با توجه به اینکه در ایران سال ها تجربه رانندگی داریم و خیلی وقت هم هست که از اخذ گواهینامه مون گذشته
2021-09-13 15:54:00 #Canada [ورود به کانادا] ماشین

من نامه اصالت گواهینامم و ترجمه رسمی رو دارم برای گرفتن گواهی نامه فول جی دقیقا باید چه کاری انجام بدم؟ میشه لطفا یکی دقیق راهنمایم کنه اتاوا هستم
2021-09-16 10:25:00 #Canada [برای گرفتن گواهی] ماشین

برای گرفتن گواهی نامه full g دقیقا باید چه کاری انجام بدم؟ میشه لطفا یکی دقیق راهنمایم کنه اتاوا هستم
2021-09-16 11:50:00 #Canada [برای گرفتن گواهی] ماشین

با ویزای توریستی میشه برای گرفتن گواهینامه در انتاریو اقدام کرد؟
2021-09-16 21:03:00 #Canada [با ویزای توریستی] ماشین

برای گرفتن گواهی نامه رانندگی اگه تو ایران تصادف داشته باشیم و کسی دیگه مقصر باشه آیا برای گرفتن گواهی نامه امتیاز منفی حساب میشه؟
2021-09-22 06:48:00 #Canada [برای گرفتن گواهی] ماشین

من الان از بعضی آشنایان شنیدم که با همون ترجمه گواهینامه میشه اینجا ۳ ماه رانندگی کرد چون من اصلا اقدام نکردم برای گرفتن گواهینامه بین المللی میخواستم بدونم امکانش هست؟
2021-10-02 19:25:00 #Canada [گواهینامه بین المللی] ماشین

برای گرفتن گواهینامه رانندگی توی تورنتو چیکار باید کنم ؟ من گواهینامه ایران و ترجمشو دارم و همچنین گواهینامه بین المللی ولی بیشتر از ۱ سال از انقضا شون گذشته ممنون میشم راهنمایی کنید
2020-12-09 10:05:01 #Toronto [گواهینامه بین المللی][گواهینامه ایران ][گواهینامه رانندگی][تورنتو] ماشین

تاریخ اتمام بیمه ماشین کنونی من تا ۳ ژانویه هست وپول پلاک رو هم برای سال بعد کامل پرداخت کردم. قصد دارم این ماشین رو عوض کنم. کسی از دوستان میدونه که چه زمانی ماشین کنونی رو بفروشم و بعدی روبخرم که هزینه اضافی ندم. کدوم یکی رو اول انجام بدم، خرید یا فروش؟ چطور میشه پلاک قبلی رو به ماشین جدید منتقل کرد؟
2021-02-09 16:45:38 #Montreal ماشین[بیمه ماشین] ماشین[خرید] ماشین[فروش] ماشین[ماشین] [پلاک ماشین] ماشین[هزینه] ماشین

آیا از دوستان کسی دانش آموز بین المللی بوده اید که تجربه کرایه ماشین را در مونترال داشته باشید ؟و اگر با ترجمه گواهینامه ایران بتوانید رانندگی کنید
2021-06-08 10:25:16 #Montreal

معمولا اواخر سال زمان خوبی برای فاینانس ماشین هستش چون مدل جدید میاد و مدل های قبلی رو با پروموشن خوب رد میکنن بره اما در مورد لیز چی؟ ایا همچین چیزی در مورد لیز وجود داره؟ من میخوام یه ماشین لیز کنم اما یه چند نفری بهم گفتن صبر کن تا سال جدید مدل جدید رو لیز کنی اما نگرانیم اینه که واسه مدل جدید ریت اینترست بیاد بالاتر ی که تجربه لیز دارن میشه راهنمایی کنن؟
2021-10-03 12:39:00 #Montreal

اگر کسی اصالت گواهینامه از ایران با خودش نیاورده باشه کانادا ، برای گرفتن گواهینامه فرد به مساله ای بر میخوره ؟ به چه صورت میشه مشکل رو حل کرد؟ البته گواهینامه بین المللی داریم و ساسکاتون هستیم ، لطفا راهنمایی کنید
2021-08-31 10:06:00 #Montreal