Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#
# ویزا مولتی
#ویزا
#اکستند
# ویزا مولتی
#ویزا

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

سلام دوستان من و همسرم برای ویزای تحصیلی و owp اقدام کردیم ، الان تو مرحله پرداخت برای ما هزینه wp که ۱۵۵ تا هست هم اضافه کرده، شما تجربه ای داشتین؟ چرا اینجوریه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

، جناب ، با تشکر از لطف شما، من در مورد اکستند ویزای توریستی مادرم سوالی دارم، برای پروف وضعیت مالی، به نظرم نمی شه مدارک مالی ( سپرده در بانک ایران ) را که مربوط شش ماه گذشته بوده، استفاده کرد فکر کردم برای ایشون حسابی در کانادا باز کنم اما بانک RBC برای توریست ها حساب باز نمی کند( سریع بسته می شود ) بانک های دیگر را نمی دانم اما به نظر شما اگر حساب باز کنیم و یک پرینت حساب بگیریم و جز مدارک برای اکستند زمان اقامت مادرم در کانادا بفرستیم، در صورتیکه حساب بسته بشه، مشکلی پیش می آد؟ منظورم اینه ک
2021-09-09 09:23:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

من الان به همرا پسرم در مونترال هستیم من با ویزای ویزیتور و دارم کلاسهای زبان زیر نظر ای ام اس بی (emsb) رو میگذرونم تا زبانم اوکی بشه بتونم در کالج فنی حرفه ای (vicational) شرکت کنم الان دوماه هست اینجام کی می تونم اقدام کنم برای اکستند کردن اگر وقت کم آوردم چه مدت طول میکشه و به نظر شما خوب هست شرکت در این کالج برای گرفتن پی ار ممنون میشم راهنماییم کنید
2021-09-24 12:51:00 #Canada [طول میکشه] مهاجرت

کسی ورک پرمیت بعد از تحصیل اکستند کرده تا حالا ؟ شدنیه ؟
2020-11-10 09:01:08 #Montreal [ ورک پرمیت][تحصیل ][اکستند ] مهاجرت

من ویزای همسر و فرزندم اومده خودم توی پرونده شون تای بودم الان برای اینکه تقاضای همراهی بدم و بر ای خودم اقدام کنم چه باید کرد؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنند
2021-09-03 13:03:00 #Montreal

سلام دوستان برای ویزا از ایران بنظرتون کالج سنکا بهتره یا الگان کویین؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal

من ۴ماه پیش سابمیت کردم پروندم رو هیچ خبری هنوز نشده استریم Oid ناک 0711 هفته دیگه با ویزای مولتی دارممیرم کانادا، خواستم ببینم : در کل واسه پروسه ساسکا مشکل سازنمیشه؟ اونجا رسیدم ایمیل تغییر آدرس رو ارسال کنم؟ مدارک چی همراه خودم ببرم کانادا که اگه لازم شد دیگه نخوام برگردم کانادا؟؟
2021-09-16 22:39:00 #Montreal

، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Montreal

من یک بار CAQ گرفتم برای مستر و می سابمیت کردم مدارک ویزام رو الان برای ریسابمیت در مقطع دکتری CAQ جدید نیاز دارم!؟
2021-11-15 06:08:00 #Montreal

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal

، جناب ، با تشکر از لطف شما، من در مورد اکستند ویزای توریستی مادرم سوالی دارم، برای پروف وضعیت مالی، به نظرم نمی شه مدارک مالی ( سپرده در بانک ایران ) را که مربوط شش ماه گذشته بوده، استفاده کرد فکر کردم برای ایشون حسابی در کانادا باز کنم اما بانک RBC برای توریست ها حساب باز نمی کند( سریع بسته می شود ) بانک های دیگر را نمی دانم اما به نظر شما اگر حساب باز کنیم و یک پرینت حساب بگیریم و جز مدارک برای اکستند زمان اقامت مادرم در کانادا بفرستیم، در صورتیکه حساب بسته بشه، مشکلی پیش می آد؟ منظورم اینه ک
2021-09-09 09:23:00 #Montreal