Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#فروش

برای کار تو یه فروشگاه نمایندگییه برند آرایشی و skin care رزومه داده بودم بهم جواب دادن که فردا میخوان تلفنی باهام صحبت کنن کسی تجربه ای داره؟ تورنتویی ها تو اینجور مواقع چی میپرسن چی میگن ؟
2021-09-03 21:33:00 #Canada [تورنتو] کار

من میخوام در یک پیتزا فروشی کار کنم روز اول که برای training میرم هم جزء ساعات کاریم حساب میشه؟ با صاحب پیتزافروشی درباره چه چیزهایی صحبت کنم؟ هنوز درباره حقوق و این چیزها باهاش صحبت نکردم.
2021-09-14 00:52:00 #Canada [کار] کار

برای یافتن شغل به صورت حضوری هم قبول می کنند؟برای کار مثلا در فروشگاه یا رستوران منظورم هست کاری که موقت باشد برای ۱ یا ۲ ماه
2021-09-30 23:50:00 #Canada [فروشگاه] کار

کسی نمونه cvبرای کار جنرال مثلا کار در رستوران یا فست فود یا فروشگاه داره بمن بده؟ ممنون میشم ?
2021-10-01 02:12:00 #Canada [فروشگاه] کار

من تازه اومدم كانادا و توي يه مغازه كيف فروشي كار ميكنم مدير شعبش بارداره و تا دو ماه ديگه قرار شده من رو به جاش بزارن با اينكه كارمنداي قديمي تر هم داره از كار من خوششون اومده خوب با توجه به اينكه پيشرفت خوبيه ولي اين كاري نيست كه من بخوام ادامه بدم ترجيحم كار ساختمانيه چون ده سال توي ايران سابقه كاريشو دارم و ميخوام در همين حين كار درس بخونم كه بتونم كم كم وارد شغل خودم بشم به نظرتون بازم جاب هاي مرتبط با ساختمان را اپلاي كنم يا ازين موقعيت استفاده كنم اين مغازه بمونم و پايه حقوقم رو زياد كنم
2021-10-03 17:52:00 #Canada [كانادا] کار

در مونترال طلا فروشی سراغ دارین که منصف باشه و قیمتهاش مناسب باشه؟
2021-06-10 07:57:37 #Montreal [مونترال] کار

درمورد trade cryptocurrency من دانشجو هستم و تا ۲۰ ساعت کار مجاز هستم در هفته انجام بدم میخواستم بدونم که daytrader بودن، هم جزو اون ساعت کاری حساب میشه؟ نوع کار همین خرید و فروش انلاین بیتکوین و اکسنج کردن هستش و اینکه مالیات هم میخوره بهش؟ نحوه محاسبه مالیاتش چجوریه؟
2021-01-18 18:02:00 #Montreal [خرید][مالیات][محسبه مالیات][بیت کوین][کار][دانشجو] کار

من در رشته هیدرولیک هم فروشنده قطعات وهم تعمیر کننده هستم لطف میکنید منو راهنمایی کنید. آیا برای من کار هست؟؟
2020-12-19 18:56:24 #Toronto [رشته هیدرولیک][فروشنده ][کار] کار

آیا درسته که در کانادا کار در خانه مجاز است؟ کارهایی مثل فروش تلفنی غذای خانگی. آرایش و زیبایی خانم ها مزون و... مشاغل نظیر اینها. لطفاً دوستانی که اطلاعات موثقی در این مورد دارند راهنمایی بفرمایید
2020-12-16 10:09:39 #Toronto [کار][کار در خانه][کانادا] کار

وقت تون بخیر بنده و خانمم تازه وارد مونترال شدیم و هردو برنامه نویس هستیم البته من تخصص نگهداری و توسعه دیتابیس هم دارم لطفا اگر پوزیشنی سراغ داشتید به بنده معرفی بفرمایید سپاس فراوان
2021-09-01 00:02:00 #Montreal