![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ویزای دانشجویی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میشه لطفا راهنمایی کنید.. آیا با گواهینامه ایران و ویزای دانشجویی میشه در تورنتو تا پایان دوره تحصیلی رانندگی کرد؟؟
2021-09-05 10:03:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ماشین
من دو ماه دیگه از دانشگاهم تو BC فارغ التحصیل میشم ,اما عتبار ویزای دانشجویی من و study permit من تا دسامبر 2022 اعتبار داره آیا من میتونم در BC british Columbia تا پایان اعتبار ویزا و study permit یا همون گواهینامه بین الملی ایرانم رانندگی کنم؟
2021-10-05 23:14:00 #Canada [ویزای دانشجویی] ماشین
ی برام پیش اومده که اگر یک نفر با ویزای توریستی بیاد تورنتو امتحان g1 رو در زمان باقی مانده ویزا میتونه شرکت کنه یا زمان باقی مانده پاسپورت ( بافرض اینکه مثلا از ویزا ده روز باقیمانده و از پاسپورت چند سال)چون در سامانه اطلاعاتی تورنتو فقط به پاسپورت برای احراز هویت اشاره شده ممنون از پاسخگویی شما ??
2021-09-03 15:26:00 #Montreal
میشه لطفا راهنمایی کنید.. آیا با گواهینامه ایران و ویزای دانشجویی میشه در تورنتو تا پایان دوره تحصیلی رانندگی کرد؟؟
2021-09-05 10:03:00 #Montreal
گر هنوز شاغل نباشیم ولی pr باشیم و ۵ ماهه که اومدیم میتونیم ماشین اقساطی بخریم؟ اگر بله با چه روشی و از کجا؟
2021-06-10 10:33:19 #Montreal
من ی ذهنمو درگیر کرده، اگه ما ماشین لیز کنیم درحقیقت داریم افت قیمت ماشین رو میدیم، حالا اگه تصادف کنیم و بیمه هم تمام کمال هزینه های مارو بده و ما ماشینو کامل تعمیر کنیم، بعد برگردونیم شرکت جریمه نمیشیم؟ منظور اینکه به هر حال با کارفکسی که ما گذاشتیم تو ماشین عملا افت بیشتری تحمیل کردیم، افتی که ما پولشو ندادیم حالا میخواستم بدونم این چجوریه قضیه اش
2021-09-17 23:52:00 #Montreal