![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
دندانپزشک ایرانی در مونترال میشناسید که من بتونم بصورت آنلاین چند تا سوال ازشون بپرسم ؟
2020-11-07 07:41:59 Montreal پزشکی # #دندانپزشک #دندانپزشک ایرانی #مونترال![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#دندانپزشک
#دندانپزشک ایرانی
#مونترال
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی
خدمت اعضای محترم گروه دنبال یه دندانپزشک هستم برای ایمپلنت و لمینت ممنون میشم کسی در مورد قیمتها بهم توضیح بده
2021-08-30 05:26:00 #Canada [پزشک] پزشکی
خدمت اعضای محترم گروه دنبال یه دندانپزشک هستم برای ایمپلنت و لمینت ممنون میشم کسی در مورد قیمتها بهم توضیح بده
2021-08-30 15:05:00 #Canada [پزشک] پزشکی
اساتید محترم از اساتید دندانپزشک داشتم یکی از دندانهای اسیایی من قبلا پر شده مدتی قبل در ایران وقتی چیز سرد میخوردم برای چند ثانیه درد می امد و بعد خوب میشد مجدد به دندانپزشک مراجعه کردم معاینه کرد و گفت مشکل خاصی نداره و تا وقتی که دردش اذیتت نمیکنه دستش نزن بعدا باید عصب کشی بشه الان که در کانادا هستم یک درد خفیف اما دائمی داره که توی گوشم هم احساس میشه با اب سرد حتی در حد اینکه از لوله هم باشه شدید درد میاد و مجدد دردش خفیف میشه میخواستم بدونم باید عصب کشی بشه؟ و اگر بله حدود هزینش چقدر هست
2021-11-12 15:42:00 #Canada [میخواستم بدونم] پزشکی
سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی
شبتون بخیر چشم پزشک خوب در مونترال میشناسید معرفی کنید؟ ممنون
2018-11-19 20:33:00 #Canada [پزشک] پزشکی
، ما مونترال زندگی میکنیم و دخترم ۹ سالشه و چشماش استیگمات هست و از عینک استفاده میکنه ایا روال بردن پیش چشم پزشک هم به این صورت هست که فمیلی داکتر یا پزشک عمومی باید ارجاع بده یا مستقیم میشه رفت؟ و محبت کنید چشم پزشک ترجیحا ایرانی ، در مونترال معرفی کنید
2018-12-27 20:26:00 #Canada [پزشک] پزشکی
2024-01-16 00:00:00 #Montreal
کلینیک یا شخصی رو توی مونترال میشناسید که کارهای زیبایی انجام بدن؟ پلاسما جت ، توی مونترال، چه کسی رو شما پیشنهاد میدید، لطفا.
2021-01-19 14:34:02 #Montreal پزشکی[کلینیک ] پزشکی[پلاسما جت] پزشکی
سلام دوستان ، لطفا اگر پزشک خانواده خوب در ونکور میشناسید که بیمار جدید قبول میکنه ، در پی وی به من اطلاع بدید ممنون میشم????
2024-01-16 00:00:00 #Montreal