Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
# گزیدگی حشره
#خارش

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی
#خارش

حمید پسر من ٣ ساله ش هست و تو مونترال زندگی میکنیم دیروز تب کرد و از دیروز دور دهنش دونه های قرمز زد امروز هم دست ها و پاهاش دونه های قرمز زده و شدید میخاره در حدی که نمی تونه بخوابه البته تبش از صبح قطع شده بنظرتون چیکار کنیم برا کم شدن خارش؟
2021-10-25 02:44:00 #Canada [کار] پزشکی

جناب من پسر ۲ سالم تقریبا ۴-۵ روزه که روی ران جفت پاهاش و پشت ارنج جفت دستاش از این جوش و دونه زده البته هفته پیش یه سرماخوردگی داشت کهاونکامل خوب شد و چند روز بعد اینجوری شد کمی هم خارش داره به جز اونحال عمومیش خوبه ممنون میشمراهنماییبفرمایید.
2021-10-28 21:25:00 #Canada [سال] پزشکی

و عرض ادب بنده در حدود یک ماه هست وارد کانادا (شهر مونترال) شدم متاسفانه دو شب هست ک وقتی از صبح بیدار میشم دونه های قرمز در پیشانی صورتم و همچنین درچند جای دیگه ی بدنم (دست و پا) پیدامیشن که تا حد کمی هم خارش دارن یه برجستگی کوچکی هم دارن عکس هم از این نواحی گرفتم خیلی نگران و پریشانم که بدباگ باشن همه جای تختخواب رو گشتم ولی خیلی چیزی پیدانکردم از اثار بدباگ امکان راهنمایی هست؟ ممنون از شما
2021-12-07 11:37:00 #Canada [کانادا] پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

برای سوزش و خارش گلو چه شربتی را پیشنهاد میدین ؟
2020-11-07 07:25:32 #Montreal پزشکی[سوزش گلو] پزشکی[خارش گلو] پزشکی[دارو] پزشکی

حمید پسر من ٣ ساله ش هست و تو مونترال زندگی میکنیم دیروز تب کرد و از دیروز دور دهنش دونه های قرمز زد امروز هم دست ها و پاهاش دونه های قرمز زده و شدید میخاره در حدی که نمی تونه بخوابه البته تبش از صبح قطع شده بنظرتون چیکار کنیم برا کم شدن خارش؟
2021-10-25 02:44:00 #Montreal

اقا کمک یکی منو راهنماییم کنه اونقدر کار کردم دستم تاول زده پوست دستم سه چهر قسمت اندازه یه نخود کنده شده چکار کنم کرونا هم هست همه چی الودست چیزی هست مناسب تاول
2021-08-31 12:47:00 #Montreal

برای سردردی که در ناحیه چشمهاست و با نگاه کردن به صفحه کامپیوتر و موبایل بدتر میشه ،دلیلش چیه ؟ باید به پزشک عمومی مراجعه کرد ؟ یا اپتومتریست ، یا چشم پزشک ؟ ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
2021-08-20 08:35:00 #Montreal