![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من دوتا سند خونه و یک سند زمین و سه تا سند ماشین به نام خودم دارم که یکی از ماشین هارو فروختم که قولنامش رو میخوام بزارم که بگم این پول تمکن از پول فروش این ماشینم بوده با توجه به اینکه ۳۲ سالم هست و ۷ سال سابقه کار دارم این مدارک سند و زیاد نیست ؟!!! میشه لطفا راهنماییم کنید چیارو بزارم و چیارو نذارم؟
2021-12-07 19:26:00 Saskatoon دانشگاه #سال سابقه کار![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#سال سابقه کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من 40 سال سن دارم و آیلتس 7 و 15 سال سابقه کار در زمینه برق قدرت آیا برای استانی شانسی دارم برای پی آر شدن؟
2021-09-02 00:38:00 #Nova scotia [سال سابقه کار] دانشگاه
با معدل ۱۲ رشته عمران با ۳ سال سابقه کار و ایلتس ۶ می تونم پذیرش بگیرم!!
2021-09-07 15:45:00 #Toronto [سال سابقه کار] دانشگاه
، میخواستم راهنماییم کنین با رزومه زیر امکان پذیرش ارشد دارم؟ کارشناسی ناپیوسته معدل ۱۴.۵۲ جی آر ای ۳۱۰ تافل ۱۰۲ شش سال سابقه کار مرتبط با رشته
2021-09-08 01:32:00 #Montreal [سال سابقه کار] دانشگاه
من ۲۷ سالمه ارشد حسابداری دارم ۶ سال سابقه کار با ایلتس ۷ و یکمقاله کنفرانسی کسی میتونه راهنماییم کنه که چه کاری باید انجام بدم و چطوری استاد پیدا کنم فاند گرفتن برام خیلی مهمه
2021-09-09 14:42:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] دانشگاه
من لیسانس حسابداری و فوق لیسانس مدیریت مالی دارم و آیلتس ۷ با ۲۰ سال سابقه کار حسابدار و ۴۳ سالم هست با چه روش مهاجرتی میتونم شرکت کنم؟ آیا شرایطش رو دارم ؟
2021-09-14 08:03:00 #Nova scotia [سال سابقه کار] دانشگاه
من با ۳۸ سال سن و مدرک MBA و ۱۳ سال سابقه کار بازرگانی، آیا شانس دریافت پذیرش دانشگاه برای مستر مجدد دارم؟ یا بهتره که ورک پرمیت اقدام کنم و دراین صورت شانس پیدا کردن کار برام چقدره؟
2021-09-21 04:27:00 #Ottawa [برای مستر مجدد] دانشگاه
در لیست مشاغل کانادا و استان های آتلانتیک دیدم شغل رانندگی پایه یکم هم مورد نیاز هست و با توجه به اینکه من ۷ سال سابقه کار دارم چطور میتونم اقدام کنم؟؟ ممنون میشم اگه دوستی اطلاعات داره راهنمایی کنه??
2021-09-21 07:38:00 #Nova scotia [سال سابقه کار] دانشگاه
من ارشد معماری خوندم با معدل۱۶.۳۱ آیلتس ۷ و سه سال سابقه کاری مرتبط به نظرتون از این دانشگاه شانس پذیرش برای رشته مستر construction engineering دارم؟ از کنکوردیا متاسفانه ریجکت شدم
2021-09-27 17:02:00 #Montreal [سال سابقه کار] دانشگاه
من ارشد معماری خوندم با معدل۱۶.۳۱ آیلتس ۷ و سه سال سابقه کاری مرتبط به نظرتون از این دانشگاه شانس پذیرش برای رشته مستر civil دارم?
2021-09-27 17:33:00 #Vancouver [سال سابقه کار] دانشگاه
کسی اینجا رشته برق قدرت هست من ارشد برق قدرت دارم و ۱۰ سال سابقه کار تو صنعت برق و تدریس تو دانشگاه میخواستن بدونم بهترین راه برای اقامت گرفتن کانادا چیه ممنون.
2021-09-29 07:12:00 #Quebec [سال سابقه کار] دانشگاه
از کسی تو دیپارتمان cell& systems biology هست؟ من دوتا سوال فوری و ضروری دارم ممنون میشم بهم اطلاع بدید?
2021-10-02 15:50:00 #Saskatoon
دوتا سوال داشتم ۱.من پذیرش وینتر دارمmeng،ترم سامر واحدی ارائه میشه و امکانش هست که دیفر بشه به سامر؟ 2.برای دیفر باید اکسپت کرد و دیپازیت پرداخت کرد؟ یا نه؟
2021-08-29 15:11:00 #Saskatoon
ترجمه مدارک شناسنامه کارت ملی سند خونه وماشین باید حتما تاییدیه دادگستری وداشته باشه؟
2021-10-02 03:14:00 #Saskatoon
کسی هست این دانشگاه درس بخونه و محل زندگیش تورنتو باشه؟ میخوام بدونم از لحاظ زمانی و وسیله حمل و نقل چطوره؟ چون من تمایل دارم تورنتو ساکن باشم ولی خب نگران رفت و آمد هستم
2021-09-03 11:14:00 #Saskatoon
از ادمین های محترم گروه و بقیه من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:26:00 #Saskatoon