Viewed 54 times 3 Answers
0
چهار سوال پیش اومده برام توی UBC برای دانشکده برق و مهندسی کامیپوترش 1) اینکه برای ترم زمستان اقدام کنیم شانسش کمتر از اینه که ترم پاییز اقدام کنیم؟ و فرقشون فقط زمانشونه؟ ممکنه پر بشه مثلا با ترم پاییز و ما بمونیم؟ ۲) اگه ترم پاییز اقدام کنیم و پذیرش بگیریم، میتونیم بگیم که تموم نکردیم و زمستون میاییم؟ ۳) ایا MASc و MEng ها هم مثل MSc ها فاند دریافت میکنند؟ یا باید حتما قبلش با استادی صحبت کرده باشیم؟ ۴) اگه با استاد صحبت نکرده باشیم و برای برق و کامپیوتر اپلای کنیم شانسمون میاد پایین؟
2021-12-05 09:14:00 Vancouver دانشگاه #برای ترم زمستان
3 Reply
سلام ترم زمستون معمولا پوزشن کمتر پیدا میشه. دیفر کردن بستگی به استاد و شرایطتون داره اما معمولا موقع اپلای میگن که تا اون تاریخ باید فارغ التحصیل شید. Meng فاند نداره و استاد نمیخواد. MASc رو نمیدونم در خصوص برق و کامپیوتر هم من به هر کی ایمیل زدم یا جواب ندادن یا گفتن اپلای کنید بررسی میکنیم. به نظرم شانستون پایین نمیاد چون استادا زرنگ شدن و به کسی اوکی نمیدن.
2021-12-05 09:57:00
ممنوپ. بنظرت با رزومه معمولی میشه کامپیوتر ساینس رفت؟ اخه برقش NLP نداره?
2021-12-05 12:43:00
یو بی سی بعید میدونم. کامپیوتر ساینس خیلی رقابت سنگین تره و شانستون تو برق بیشتره
2021-12-05 13:02:00

Similar Question:
#برای ترم زمستان

کسی هست برای ترم زمستانMBA پذیرش گرفته باشه؟ بمن هنو جواب ندادن نه پذیرش نه ریجکت.
2021-09-04 03:49:00 #New brunswick [برای ترم زمستان] دانشگاه

، یه سئوال داشتم از حضورتون؛ برای ترم زمستان انتخاب واحد زمانش از کی تا کی هست؟
2021-09-07 13:15:00 #Montreal [برای ترم زمستان] دانشگاه

من برای ترم زمستان اپلای کردم ، در قسمت پورتال ادمیشن الان یه ماهه زده en traitement ، این وضعیت درسته؟ نیاز به اقدامی از طرف من نیس؟ و اینکه بنظرتون تا چندوقت قبل از شروع ترم نتیجه رو میزنن؟
2021-09-11 02:41:00 #Quebec City [برای ترم زمستان] دانشگاه

اگر الان برای ترم زمستان امسال پذیرش داشته باشیم به ویزا میرسیم؟
2021-09-28 09:15:00 #Alberta [برای ترم زمستان] دانشگاه

، من از ترم فال دیفر گرفتم برای ترم زمستان دروس پیش نیازی که باید پاس کنم ، انگار ترم زمستان ارائه نمیدن ، من میتونم درس های دیگه رو بردارم ؟
2021-10-01 09:22:00 #Montreal [برای ترم زمستان] دانشگاه

و اینکه من هزینه دیپازیت ترم پاییز رو پرداخت کردم ، الان دوباره برای ترم زمستان هن باید پرداخت کنم ؟
2021-10-01 09:23:00 #Montreal [برای ترم زمستان] دانشگاه

، من سوالی داشتم، تقویم دانشگاه رو نگاه کردم، نوشته ۳۰ اکتبر ثبت نام برای ترم زمستان هست، من تازه پذیرش گرفتم برای مستر و ایرانم، سوالم اینه ما در روز ۳۰ اکتبر می بایست انتخاب واحد کنیم و شهریه رو بپردازیم؟فقط کسی می تونه دیفر کنه که شهریه رو بپردازه؟ سوال بعدی اینکه الان ایا من باید ریز نمرات لیسانسم رو به صورت رسمی برای دانشگاه کبک بفرستم؟ اخه ، هیچ جا از من نخواستن اینو!ممنون می شوم کمک کنید.
2021-10-05 11:35:00 #Quebec [برای ترم زمستان] دانشگاه

من مستر سلف فاند هستم برای رشته energy and materials science و برای ترم زمستان پذیرش دارم، آیا تمام ی که اخیرا وارد این دانشگاه شدند، سابمیت اول ویزا شدند؟ ی که شرایط مشابه من دارند، مستر سلف فاند
2021-10-05 14:57:00 #Quebec [برای ترم زمستان] دانشگاه

اگر بخوام برای ترم زمستان ۲۰۲۳ کارشناسی ارشد اپلای کنم از کی باید اقدام کنم امسال یا سال بعد؟ و اینکه اگر سال بعد باشه تو مدت زمان کمی که هست میشه ویزا گرفت؟
2021-10-18 14:22:00 #Saskatoon [برای ترم زمستان] دانشگاه

توی پروسه ایمیل زدن به اساتید برای پذیرش ارشد یا دکتری، تا چند وقت می تونیم مدرک زبان رو ارائه کنیم؟ مثلا به استاد بگیم چهار ماه دیگه یا شش ماه دیگه مورد نداره؟ سوال دیگه اینکه آیا دانشگاه های کانادا ددلاین دارن برای فرم اپلیکیشن؟
2021-09-10 15:51:00 #Vancouver

از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00 #Vancouver

من اپلیکیشن سابمیت شدم رو باید از قسمت application addmission در student center پیدا کنم؟ ولی در حال حاضر وقتی وارد اون قسمت میشم فقط یک اپلیکیشن میبینم اونم یه نامبر دیگه داره باید بعد از پرداخت چند روز صبر کنم تا بیاد؟ یا مشکلی پیش اومده؟
2021-09-04 22:15:00 #Vancouver

بچهها، این در جواب درخواست upass اومده برام، یعنی الان نمیخواد بدم پولشو؟
2021-09-02 09:45:00 #Vancouver

اگر کسی میتونه مراحل اپلای این دانشگاه رو برام توی پی وی ارسال کنه و کمی راهنماییم کنه ممنون میشم? مستر رشته مهندسی مکانیک
2021-10-01 10:13:00 #Vancouver

من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Vancouver