???، کسی تجربه ی کار با Dremel رو داره؟؟؟ آیا میشه مثلا درایووال(مثلا قسمت پریز برق رو)، و یا لوله ی فلزی رو باهاش برید؟؟؟
2021-11-15 10:10:00 Canada تعمیراتخانه #کارمن هیچوقت این کار رو با Dremel انجام نمیدم
2021-11-15 10:11:00
یعنی پیشنهاد نمیکنید سعید جان؟؟؟
2021-11-15 10:12:00
خیر. من خودم اینکاره نیستم ولی اگه بخوام همچین کاری کنم از چیزی شبیه این استفاده میکنم: Qbit SQ1000-S Power Oscillating Multi-Tool Blade Saw for Single Gang Outlet Box
2021-11-15 10:16:00
دستگاه خوبي است و براي همين مصارف است منظورتان از برش لوله هاي فلزي را نفهميدم اگر منظورتان لوله ظريف و كوچك است بله كار ميكنه ولي طبيعي است كه بطور مثال براي برش يك لوله دو اينچي فلزي ابزار مناسبي نيست
2021-11-15 10:42:00
ممنون، آره منظورم لوله های باریک فلزی یا پلاستیکی بود.
2021-11-15 12:19:00
من عذر خواهي ميكنم من اشتباه پاسخ شما را دادم بعد از پيام اقاي قناديان حقيقتا تعجب كردم كه چرا ايشان به اين دستگاه گفتن كم مصرف و وقتي دوباره عكس را نگاه كردم متوجه شدم كه من به ابزار درست دقت نكرده بودم و صرفا برندش و شكل ظاهري ابزار را ديده بودم و با ابزار ديگري كه خودم دارم اشتباه گرفته بودم ابزاري كه من دارم و مناسب اون كاريست كه شما نياز داريد عكسش را زير اين پست ميفرستم
2021-11-15 17:05:00
ممنون
2021-11-15 19:21:00
شب بخیر، آقا کیوان نمی دانم حرفه شما چیست ولی چند نکته را پیش از خرید در نظر داشته باشید: ۱۰۰ دلار برای مدل ۳۰۰۰ اصلا قیمت جذابی نیست (مراقب قیمت ها و خرید های هیجانی در برخی از فروشگاه ها باشید) اگر با Rotary Tools کار نکرده اید، بدانید: در عین حال که ابزارهای بسیار خوب و کار راه اندازی به خصوص برای ظریف کاری (Detailing) هستند، دستگاه های خطرناکی هم میتوانند باشند، برای اینکه (فکر می کنم در این مدل) دستگاه بین ۵۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰ دور در دقیقه گردش دارد و با اندکی اشتباه یا بی دقتی، هنگام برش، سنگ سر دستگاه میشکند و قطعات آن با همان سرعت به اطراف پرتاب می شوند. هنگام کار از به کار بردن دستکش و عینک ایمنی، غافل نشوید و مطمئن شوید که دیگران کمی دورتر از محدوده کار شما هستند. شاید بسیاری از ۵۲ قطعه ای که همراه دستگاه هست، هیچگاه به کار نیاید، پس بهتر است تنها به خود دستگاه و کارایی آن توجه کرد. چرا که (همانند جوهر پرینتر های جوهر افشان) پس از دو سه بار خرید برخی از ملزومات آنها، عملا معادل قیمت دستگاه را پرداخت خواهیم کرد. با این نوشته قصد منصرف کردن شما و دیگران را ندارم، فقط مواردی بود که تجربه کرده بودم، برای اینکه آشنایی با کار کرد این دستگاه را دارم و بسیار در حرفه من، کار راه انداز است. البته من مدل ۴۳۰۰ آنرا دارم و توصیه می کنم اگر قصد خرید دارید، مدلی را تهیه کنید که EZ Lock باشد، در این مدل سر های دستگاه به راحتی عوض می شوند و ایمنی بالاتری دارند. موفق باشید! چقدر طولانی شد!!!??? خرید خوبی داشته باشید! شبتون خوش!
2021-11-15 22:12:00
خیلی عالی بود اطلاعات و نکات ایمنی ممنون
2021-11-15 23:03:00
ممنون از توضیحات ایمنی و راهنمایی های بسیار مفید شما. شاد زی
2021-11-16 00:03:00
ممنون از توضیحات خوب و کاملتون مهرداد جان. حتما به توصیه های خوبتون عمل میکنم.?
2021-11-16 05:58:00

Similar Question:

در مورد فلورینگ یه nailer دیدم مخصوص لمینت که با چکش بش میزدند ومیخ میکوبید به کف اینکار لازمه همیشه یا برای مواقع خاصی هست یا در کل مزیتی درش هست؟
2021-09-01 21:51:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه

اینجا کسی هست اطلاعات خوبی در مورد "فرنچ درین " داشته باشه میخوام درست بفهمم آبهای اضافی رو چطور از خونه دور میکنن اگر storm drain در منطقه نباشه بنظرم خیلی کار مسخره ای هست آب رو به داخل هدایت کنن و به drain داخل خونه ببرن نمیدونم راه دیگری هم هست ؟ چه خوب میشه یه آدم باهوش برامون توضیح بده ??
2021-09-03 17:04:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه

فصل حراج leaf blower هستش و من قصد خرید دارم میخوام بدونم مدلی که تبدیل به Vacuum هم میشه چقدر کاربردی هستش؟ واقعن کمکی میکنه ؟
2021-09-05 07:07:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه

اگر احساس کنین که آب استخر داره کاهش پیدا میکنه چکار باید کرد و ایا خطر برای خونه داره؟؟
2021-09-05 09:17:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه

آیا کاشی کار متبحر در منطقه نیومارکت می شناسید؟ یک حمام کوچک رو به علت مولد تخریب کردیم و درای وال رو تعویض کردیم ولی به علت کوچک بودن کار نمی تونیم کاشی کاری پیدا کنیم که وقت داشته باشه و کاشی رو برامون بچسبونه ممنون می شم اگر کسی می شناسید که کاری در نیومارکت در دست داره و مسیرش نزدیک هست معرفی کنید.
2021-09-06 21:19:00 #Canada [نیومارکت] تعمیراتخانه

میخواهیم یک کابین حمام برای بیسمنت بذاریم، میخواهیم با کمترین هزینه ، بهترین کار را انجام بدیم????? ممنون میشم و بزرگواری میفرمایید اگر راهنمایی یا تجربه یا نکته یا فوت کوزه گری ??? دارید بهمون بگید??????
2021-09-08 11:29:00 #Canada [بیسمنت] تعمیراتخانه

فوری مونترال برای یک کار جابجایی آبگرمکن و یک چند متر جابجایی لوله فاضلاب به یکی از لوله کش در مونترال نیاز دارم اگر میشناسین یا هستن در گروه که فرصت دارن ممنون میشم پیام بدن.??
2021-09-09 06:52:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه

به ، dryer maytag روشن نمیشه، نیاز به یک تعمیرکار منصف دارم که به اندازه یک dryer شارژم نکنه، ممنون میشم اگر کسی را میشناسین معرفی کنید ریچموندهیل
2021-09-09 13:19:00 #Canada [کار] تعمیراتخانه

درب بین حمام و اتاق خواب ( از طرف حمام ،پارکتهای اتاق خواب از انتهای درب وارد حریم حمام شده ،یعنی وقتی درب حمام را میبندیم پارکتها را از داخل حمام میشود دید آیا درب اشتباه نصب شده؟پیشنهادی برای حل این مشکل دارید؟ با تشکر
2021-11-14 09:08:00 #Canada

، کسی میدونه sump pump هر چند سال یکبار باید عوض کرد و اینکه هزینش حدودی چقدره ؟ ممنون
2021-08-28 16:54:00 #Canada

به شبتون بخیر ...میخواستم بدونم کسی تجربه اینو داره که بعد بارندگی اب بیاد کف بیسمت خونه اش ....و اگر کسی تجربه ای داره بفرمایید ...کسی رو سراغ دارید که با هزینه کم ولی مطمین بتونه این رو درست کنه
2021-09-01 00:58:00 #Canada

میخواهیم یک کابین حمام برای بیسمنت بذاریم، میخواهیم با کمترین هزینه ، بهترین کار را انجام بدیم????? ممنون میشم و بزرگواری میفرمایید اگر راهنمایی یا تجربه یا نکته یا فوت کوزه گری ??? دارید بهمون بگید??????
2021-09-08 11:29:00 #Canada

این حشره میتونه بدباگ باشه؟ (سایزش در حد یه کنجد ریزه، کنار تخت پیداش کردم، ولی مطمئن نیستم مسبب گزش ها این باشه) من ٢-٣ روز گذشته کلی کار باغبونی کردم تو حیاط، و از پریشب تو چند نوبت حتی تو طول روز گزش های متعدد روی بدنم دیدم عمدتا روی ران پا، و پشت زانو باید دنبال exterminator باشم،ممنون میشم اگر کسی رو میشناسه معرفی کنن (مونترال)
2021-09-27 21:40:00 #Canada

من به دنبال یک کنتراکتور با انصاف و با کار خوب برای تکمیل کردن زیر زمین finishing basement در شهر ارورا هستم من خودم کنتراکتورهای را میشناسم ولی متاسفانه یا قیمتشون بالاست و یا اینکه کار خوبی رو ارائه نمیدهند اگه از کسی سابقه کار با کانتراکتور خوب و با انصاف رو داره لطفاً پیغام بده
2021-09-13 23:43:00 #Canada