Viewed 59 times 0 Answers
0
، من و همسرم میخوایم برای دسامبر بلیط بگیریم برای مونترال مقصد نهاییمون کبک سیتی هستش آیا اگر بخوایم مسیر مونترال تا لاوال رو با مینی ون دربست بریم، اوکیه؟ مشکلی به لحاظ قوانین کوید و … نداره؟ ( جفتمون ۲ دوز واکسن فایزر زدیم) هزینه اش حدودا چقدره؟
2021-11-09 04:03:00 Quebec City دانشگاه #من و همسرم
Similar Question:
#من و همسرم

از ادمین های محترم گروه و بقیه من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:26:00 #Vancouver [من و همسرم] دانشگاه

کسی میدونه دانشگاه البرتا برای دانشجوها خونه اجاره ای به صورت موقت در نظر میگیره یا نه ؟ چونکه تو airbnb واقعن اجاره موقت پر هزینه در میاد من و همسرم میخوایم به مدت دو هفته حونه اجاره یا سابلت کنیم از تاریخ 1 دسامبر تا 15 دسامبر.
2021-10-21 11:50:00 #Alberta [من و همسرم] دانشگاه

، من در حال پر کردن اپلیکیشن هستم، در بخش اول ،قسمت Citizenship Status in Canada فقط دو آیکون وجود داره permanent Resident and study permit اجباری هست پر بشه بین این دو، من گیج شدم مگه بعد LOA نباید برای study permit اقدام کرد؟ آیا باید study permit رو تیک بزنم؟
2021-09-04 09:10:00 #Quebec City

برای شهریه، من ورودی همین سپتامبر هستم و دارم آنلاین میخونم اینترم رو و جواب ویزام هنوز نیومده…مثو بخاطر همین شهریه رو هنوز پرداخت نکردم…میدونید که دیرکرد پرداخت شهریه چه عواقبی داره؟ از خود دانشگاه ایمیل زدم بپرسم اما جواب ندادن بهم و فقط ریمایندر میدن بهم یوقتا
2021-10-11 06:31:00 #Quebec City

از ادمین های محترم گروه و بقیه من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:26:00 #Quebec City

کسی میدونه دانشگاه البرتا برای دانشجوها خونه اجاره ای به صورت موقت در نظر میگیره یا نه ؟ چونکه تو airbnb واقعن اجاره موقت پر هزینه در میاد من و همسرم میخوایم به مدت دو هفته حونه اجاره یا سابلت کنیم از تاریخ 1 دسامبر تا 15 دسامبر.
2021-10-21 11:50:00 #Quebec City

برای این سوال که در فرم اپلای پرسیده میشه چی باید بزنیم؟ اگر میخوایم برای فول فاند دانشگاه اقدام کنیم بزنیم بله یا نه؟ Do you have a firm source of financial support for your graduate studies in the form of an award, scholarship, sponsorship or fellowship?
2021-11-22 14:14:00 #Quebec City