Viewed 59 times 1 Answers
1 Reply
سلام بله
2021-11-08 10:13:00

Similar Question:
#واکسن

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada

من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00 #Canada

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada

، امیدوارم که خوب باشید من یک پسر ۶ ساله دارم جدیدا روی بینی پسرم داره جوش های سر سیاه ایجاد میشه این امر برای یک کودک در این سن طبیعی است یا باید از طریق پزشک اقدامات لازم را انجام دهم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان?
2021-12-07 16:46:00 #Canada