![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من دچار گوش درد شدم سابقه عفونت قارچی گوش داشتم که درمان شد ۴ ماه پیش سه ماه پیش که ایران بودم دکتر مجددا چک کرد و قارچ سفید را مشاهده کرد البته بهم گفت غیر فعال هست یه داروب بنفش رنگ برای ضد عفونی استفاده کرد و گفت مشکلی نیست حالا بنظرتون باید چکار کنم؟ احتمالا شستشو با ساکشن بخواد دانشجو هستم و بیمه uhip دارم دکتر خانواده هم ندارم از کسی هست که متخصص گوش باشه؟
2021-11-07 11:50:00 Canada پزشکی #دکتر خانواده![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دکتر خانواده
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
اگر اپتومتری نیاز باشه بدون ریفر پزشک خانواده می تونید مراجعه کنید ولی اگر متخصص چشم پزشکی نیاز دارید دکتر خانواده باید ریفرال بفرسته.
2021-08-07 13:19:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی
اگر دکتر خانواده میشناسید که در مونترال پذیرش جدید داره به من معرفی کنید لطفا سپاس
2021-09-14 17:57:00 #Canada [دکتر خانواده] پزشکی
به تمام من به همراه خانوادهام تازه مهاجرت کردیم به کانادا و الان ساکن مونترال هستیم، اول اکتبر کارت بیمه من وخانوادهام شروع میشه ، لطفا راهنمایی بفرمائید که مراحل انتخاب دکتر خانواده به چه شکل هست و چون من فشار خون دارم برای ادامه چه کارهایی باید انجام بدم، سپاس،
2021-09-29 15:02:00 #Montreal [دکتر خانواده] پزشکی
میخواستم بدونم کسی دکتر خانواده ی خوب در منطقه ی اتوبیکوک میشناسه که بیمار جدید هم قبول کنن ؟؟ ترجیحا خانم باشن.
2021-05-29 13:58:52 #Montreal [دکتر خانواده] پزشکی
دکتر خانواده خوب حوالی ریچموند هیل کسی از دوستان میشناسند معرفی کنند؟
2021-01-22 14:48:17 #Montreal [پزشکی][دکتر خانواده ][دکتر][ریچموند هیل][تورنتو] پزشکی
دوستان برای دیدن دکتر چشم پزشک باید دکتر خانواده داشت ؟
2020-11-07 14:36:10 #Montreal [دکتر خانواده] پزشکی
سلام دوستان میشه برای پیدا کردن دکتر خانواده من رو راهنمایی کنید ؟
2020-11-08 06:15:11 #Montreal [دکتر خانواده] پزشکی
حدود یکماه پیش من دچار زونای شدیدی شدم، خوشبختانه زخمهام خوب شده و درد ندارم ولی جای زخمها هم روی قسمت جلو و هم عقب بدنم باقی مونده و شدیدا هم خارش داره، چاره ای هست؟ کاری میشه کرد؟؟؟
2021-01-19 14:50:18 #Canada پزشکی[بیماری] پزشکی[زخم] پزشکی
من شهر شربروک زندگی میکنم و یکی از گوشهام دچار مشکل شده و کلا شنوایشو از دست دادم نیاز به یک جراح متخصص گوش دارم آیا کسی جراح گوش در مونترال میشناسه؟
2021-09-12 07:56:00 #Canada
اقاي دكتر پسر من ٥ سالشه و از روز ٤ شنبه سرماخوردگي شديد داره كه عقونت به گوش رسيده پزشك اول انتي بيوتيك نداد و يعد كه ديد گوش التهاب داره تازه انتي بيوتيك شروع كرد نواموكسين ٢٥٠ الان ٤ بار من بهش دارو رو دادم سرفه هاش و گلوش بهتره ولي درد گوش از بين نميره و مرتب از گوش درد گريه ميكنه من نگرانم ممكنه پرده گوش اسيب ديده باشه؟ نياز هست ببرم بيمارستان؟ چرا درد گوش از بين نميره پس؟ يا بايد بيشتر منتظر بمونم؟
2021-11-20 19:56:00 #Canada
حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Canada