Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#اشتغال به کار

میگم برای ریکامدیشین لتر کاری اگر دانشگاهی با بک گراند کاری بخواد میشه همون نامه ی اشتغال به کار رو با چهار تا صفت خوب و شرح وظایف گذاشت یا چیز دیگه ای باید بذارم؟ اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگین
2021-10-29 14:42:00 #Vancouver [اشتغال به کار] دانشگاه

، تاریخ صدور نامه های جاب آفر و اشتغال به کار که از شرکت میگیریم مهمه چقدر قبل از سابمیت باشه؟
2021-11-05 11:26:00 #Montreal [اشتغال به کار] دانشگاه

من برای دانشگاه اتاوا telfer school مقطع ارشد مدیریت میخواستم اپلای کنم ولی توی سایت چک کردم بطور اختصاصی گرایش مالی پیدا نکردم اگر کسی مدیریت میخونه توی این دانشگاه و اطلاع داره ممنون میشم راهنماییم کنید که برای انتخاب گرایش مالی چیکار باید بکنم??
2021-08-30 07:24:00 #Montreal

توی bci وقتی وضعیت درس approved میشه ینی توی کد درس رجیستر شدیم و تموم شده؟؟کار دیگه ای لازم نیس انجام بدیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-08-30 13:00:00 #Montreal

با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00 #Montreal

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید من معدل کلم ۱۶.۴۸ و معدل ۲ سال آخرم ۱۹ یک مقاله هم دارم هنوز سابمیت نکردم چند تا مدرک از کورسرا هم دارم به نظر شما شانسی دارم برای گرفتن پذیرش سلف فاند واسه کامپیوتر ساینس؟؟؟
2021-09-28 06:53:00 #Montreal