Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
پزشکی
Viewed 46 times 0 Answers
0
، سوالی داشتم در مورد هزینه مدیکال همسر من بیمه تکمیلی داره و از حقوقش هرماه مبلغی کسر میشه آیا هزینه آزمایشها و دکتر مدیکال رو میشه با بیمه تکمیلی پرداخت کرد؟
2021-11-02 00:16:00
Canada
پزشکی
#بیمه
0
Votes
0
Answers
46
Views
Similar Question:
#بیمه
آیا بیمه ویزیت چشم پزشکی رو کاور میکنه ؟
2019-01-02 20:14:00
#Canada
[پزشک]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی در مونترال چشم پزشک یا اپتیمتری میشناسه که بیمه بلو کراس رو قبول کنن ؟
2019-01-08 20:03:00
#Canada
[پزشک]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
46
Views
من در مورد بیمه داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید? بیمه من خصوصی هست در کبک زندگی می کنم می خواستم بدونم بیمه خصوصی ویزیت اپتومتریست یا چشم پزشکی، و ویزیت گوش و حلق و بینی رو هم شامل میشه؟ برای خرید لنز طبی بیمه کلا پوشش نمیده درسته؟
2021-06-25 14:48:00
#Canada
[پزشک]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
45
Views
من در مورد بیمه داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید? بیمه من خصوصی هست و در کبک زندگی می کنم؛ می خواستم بدونم بیمه خصوصی ویزیت اپتومتریست یا چشم پزشکی، و ویزیت گوش و حلق و بینی رو هم شامل میشه؟ برای خرید لنز طبی بیمه کلا پوشش نمیده درسته؟
2021-06-25 14:53:00
#Montreal
[پزشک]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
46
Views
من احتیاج دارم پدرم را برای معاینه به چشم پزشک مراجعه کنم ایشون بیمه سانلایف هستند و میخواستم بدونم، آیا دکتر فمیلی باید مراجعه کنند اول با میشه دکتر چشم پزشک مستقیم وقت بگیریم؟
2021-08-07 13:18:00
#Canada
[میخواستم بدونم]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
43
Views
با برای مشکل اگزما حتما باید متخصص پوست برامون دارو بنویسن یا به پزشک خانواده هم میتونیم مراجعه کنیم؟ و اینکه چنین مشکلاتی رو آنلاین ویزیت میکنن یا حتما باید مراجعه حضوری باشه؟ من بیمه توگو دارم ممنون
2021-08-28 16:29:00
#Canada
[پزشک خانواده]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
47
Views
من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00
#Canada
[ویزای ویزیتوری]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی بیمه دندانپزشکی در تورنتو که راضی بوده باشه، ممنون میشم معرفی کنین.
2021-09-10 13:10:00
#Montreal
[تورنتو]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
47
Views
من بصورت توریستی در کانادا هستم برای مدتی که اینجا اقامت دارم چه بیمه ای درمانی بگیرم بهتره و آیا میتونم از اون برای چکاپ دوره ای استفاده کنم و اصولا پروسه مراجعه به پزشک و چکاپ به چه صورته ?
2021-09-14 20:54:00
#Canada
[به چه صورت]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
49
Views
به تمام من به همراه خانوادهام تازه مهاجرت کردیم به کانادا و الان ساکن مونترال هستیم، اول اکتبر کارت بیمه من وخانوادهام شروع میشه ، لطفا راهنمایی بفرمائید که مراحل انتخاب دکتر خانواده به چه شکل هست و چون من فشار خون دارم برای ادامه چه کارهایی باید انجام بدم، سپاس،
2021-09-29 15:02:00
#Montreal
[دکتر خانواده]
پزشکی
0
Votes
0
Answers
44
Views
سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
، سوالی داشتم خدمت پزشکان پیشاپیش ممنونم از وقت که میزارین ?دیشب چشم راستم دردگرفت با سوزش داخل چشم صبح پاشدم زیر چشم باد و ورم داشت ،الان باد و پفش خوابیده ولی سوزش چشم و درد دارم مدتیه سردرد های بدی هم داشتم آین درد ممکنه از سردردهای که داشتم باشه، دو هفته پیش چشم پزشک هم مراجعه کردم بخاطر سردرد تشخیص دادند چشم ضعیف شده با خشکی چشم دارم سوالی که دارم خدمتتون پف چشمم و سوزش مال چیه ؟
2021-07-05 11:33:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
حمید بزرگوار امیدوارم ایام بکام باشد جناب سوالی داشتم در مورد ازمایش تشخیص کم خونی ،که شما بفرمایید چند نوع هست ؟
2021-11-30 07:33:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
55
Views
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
کسی دکتر خوب برای مو سراغ داره که نیاز به کارت مدیکال نباشه ؟
2020-11-17 21:54:13
#Canada
پزشکی
[کارت مدیکال]
پزشکی
[دکتر]
پزشکی
[پوست و مو]
پزشکی
14
Votes
0
Answers
43
Views
وقت بخير همسر من سنگ كليه داشتن و دكتر اورژانس يه نامه داد واسه إرجاع به اورلوژيست اگه كسي از دكتر اورولوژيست تو مونترال ميشناسه ممنون ميشم راهنمايي كنين
2021-10-08 09:54:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal