Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#بیمه

کسی در مونترال چشم پزشک یا اپتیمتری میشناسه که بیمه بلو کراس رو قبول کنن ؟
2019-01-08 20:03:00 #Canada [پزشک] پزشکی

من در مورد بیمه داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید? بیمه من خصوصی هست در کبک زندگی می کنم می خواستم بدونم بیمه خصوصی ویزیت اپتومتریست یا چشم پزشکی، و ویزیت گوش و حلق و بینی رو هم شامل میشه؟ برای خرید لنز طبی بیمه کلا پوشش نمیده درسته؟
2021-06-25 14:48:00 #Canada [پزشک] پزشکی

من در مورد بیمه داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید? بیمه من خصوصی هست و در کبک زندگی می کنم؛ می خواستم بدونم بیمه خصوصی ویزیت اپتومتریست یا چشم پزشکی، و ویزیت گوش و حلق و بینی رو هم شامل میشه؟ برای خرید لنز طبی بیمه کلا پوشش نمیده درسته؟
2021-06-25 14:53:00 #Montreal [پزشک] پزشکی

من احتیاج دارم پدرم را برای معاینه به چشم پزشک مراجعه کنم ایشون بیمه سانلایف هستند و میخواستم بدونم، آیا دکتر فمیلی باید مراجعه کنند اول با میشه دکتر چشم پزشک مستقیم وقت بگیریم؟
2021-08-07 13:18:00 #Canada [میخواستم بدونم] پزشکی

با برای مشکل اگزما حتما باید متخصص پوست برامون دارو بنویسن یا به پزشک خانواده هم میتونیم مراجعه کنیم؟ و اینکه چنین مشکلاتی رو آنلاین ویزیت میکنن یا حتما باید مراجعه حضوری باشه؟ من بیمه توگو دارم ممنون
2021-08-28 16:29:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی

من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00 #Canada [ویزای ویزیتوری] پزشکی

کسی بیمه دندانپزشکی در تورنتو که راضی بوده باشه، ممنون میشم معرفی کنین.
2021-09-10 13:10:00 #Montreal [تورنتو] پزشکی

من بصورت توریستی در کانادا هستم برای مدتی که اینجا اقامت دارم چه بیمه ای درمانی بگیرم بهتره و آیا میتونم از اون برای چکاپ دوره ای استفاده کنم و اصولا پروسه مراجعه به پزشک و چکاپ به چه صورته ?
2021-09-14 20:54:00 #Canada [به چه صورت] پزشکی

به تمام من به همراه خانوادهام تازه مهاجرت کردیم به کانادا و الان ساکن مونترال هستیم، اول اکتبر کارت بیمه من وخانوادهام شروع میشه ، لطفا راهنمایی بفرمائید که مراحل انتخاب دکتر خانواده به چه شکل هست و چون من فشار خون دارم برای ادامه چه کارهایی باید انجام بدم، سپاس،
2021-09-29 15:02:00 #Montreal [دکتر خانواده] پزشکی

سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Canada

، سوالی داشتم خدمت پزشکان پیشاپیش ممنونم از وقت که میزارین ?دیشب چشم راستم دردگرفت با سوزش داخل چشم صبح پاشدم زیر چشم باد و ورم داشت ،الان باد و پفش خوابیده ولی سوزش چشم و درد دارم مدتیه سردرد های بدی هم داشتم آین درد ممکنه از سردردهای که داشتم باشه، دو هفته پیش چشم پزشک هم مراجعه کردم بخاطر سردرد تشخیص دادند چشم ضعیف شده با خشکی چشم دارم سوالی که دارم خدمتتون پف چشمم و سوزش مال چیه ؟
2021-07-05 11:33:00 #Canada

حمید بزرگوار امیدوارم ایام بکام باشد جناب سوالی داشتم در مورد ازمایش تشخیص کم خونی ،که شما بفرمایید چند نوع هست ؟
2021-11-30 07:33:00 #Canada

چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Canada