Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#

بچه ها اگه به هر دلیلی بایو وقت بگیریم و نتونیم بریم اون تایم ، امکان تغییر وقت بایو وجود داره؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟

دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟

کسی جدیدا تاییدیه از wes گرفته؟ درسته که دیگه ضرورتی به ارسال پستی مدارک نیست و دانشگاه ایمیل بزنه کفایت میکنه؟
2021-09-13 17:26:00 #Saskatoon

،،از خدمتتون من برای تای مالی،قول نامه خونه مادرم رو نشون دادم،چیزی که الان دقت کردم اینه که قیمتی که توش زده برای 7سال پیشه و با الان خیلی تفاوت داره،از طرفی افیسر هم دیدی از قیمتا نداره باید میومدم قیمت روز رو خودم میزدم یا اینکه همین اکیه و مشکلی نیست؟ سوال دومم این هست که من تو سی ویم یادم رفت مقالاتم رو اپدیت کنم جدیدا از یک ژورنال ریجکت شد و یک ژورنال دیگه سابمیت کردیم این مشکلی به وجود میاره؟??
2021-09-30 04:16:00 #Saskatoon

بر شما بنده قصد دارم برای سابمیت ، شهریه یک ترم رو پرداخت کرده و رسیدش رو در پرونده قرار بدم سوال من اینه که آیا میشه اول تمکن های مالی رو از بانک بگیرم و بعد از اون شهریه رو پرداخت کنم؟ ( مثلا دو سه روز بعد) مشکل خاصی پیش نخواهد آمد؟
2021-09-02 15:24:00 #Saskatoon

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 #Saskatoon