Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
سلام باید اول ناک خودتون رو از سایت ناک مشخص کنید بعد ببینید نیازمندی تحصیلی ناک شغلی شما چیه بعد ببینید ناک شما جزو ناک های اکسکلود استان نباشه و اینکه چقدر جدیدا گرفتن از ناک شما. پیام پین شده گروه رو با جزئیات مطالعه کنید میتونید همه این کارها رو خودتون انجام بدین.
2021-10-22 06:01:00
شما وقتی که یه ناک رو انتخاب میکنید،باید توی سایت ببینید که الزامات اون ناک چیه.اونجا نوشته که مثلا ناک حسابداری نیاز به تحصیل داره یانه.چه رشته ای رو میپذیرن.حداقل مقطع تحصیلی باید چی باشه و ....
2021-10-22 08:04:00
خیلی ممنون از توضیحاتتون
2021-10-22 08:16:00

Similar Question:
#سابقه کار

، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

در مورد سابقه کار حین تحصیل ارشد، خود دولت کانادا در مورد پارت تایم یا فول تایم حساب شدنش حرفی زده؟
2021-08-29 08:29:00 #Canada [سابقه کار] مهاجرت

من ۳ سال سابقه کار دامپزشکی دارم اما بیمه رد نکردم میخواستم بدونم الان که سابقه بیمه ندارم بازم سابقه کارم حساب میشه یا باید حتما سابقه بیمه داشته باشم؟
2021-08-29 12:56:00 #Canada [سال سابقه کار] مهاجرت

وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] مهاجرت

سوال داشتم بند در یکی از کارهایی که در لیست International skill worker در ایران تحصیل کردم و ۱۰ سال سابقه کار دارم الان باید چکار کنم میشه راهنماییم کنید
2021-08-29 15:48:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] مهاجرت

وقت همه گی بخیر در مورد سابقه کار که باید ارائه بشه اطلاعات دقیق و بروز کسی هست که داشته باشه ۵سال سابقه بیمه و ۵سال با نامه از شرکت میتونم بگیرم ایا الان افیسر قبول میکنه اون پنج سال که براش بیمه ندارم رو فقط با نامه از شرکت؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعات دقیقی داشته باشه منتقل کنه
2021-08-30 09:42:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

، من لیسانس عمران و معدل ۱۳/۳۶ و با سابقه کار ۱۲ سال میشه منو راهنمایی بکنین که از کدوم دانشگاه میتونم پذیرش بگیرم برا فوق لیسانس تو کانادا
2021-08-30 10:24:00 #Canada [سابقه کار] مهاجرت

اگه من یه سال سابقه کارم با دوران خدمتم تداخل داشته باشه مشکل ساز میشه؟؟؟
2021-08-30 14:19:00 #Saskatoon [سال سابقه کار] مهاجرت

، ی داشتم اگه حین تحصیل در داخل کانادا سابقه کار یکساله تو ناک داشته باشیم ( با احتساب هفته ای ۲۰ ساعت و تابستون فول تایم، در مجموع بیشتر از ۱۵۶۰ ساعت) میشه برای اکسپری اینتری اپلای کرد؟ الیجبل میشیم؟
2021-08-30 18:07:00 #Canada [سابقه کار] مهاجرت

بعد از نامینیشن اگر oid باشیم چه مدارکی تو فدرال میخوان چون راهنمارو که خوندم فقط باید چند تا فرم پر میکردیم مثل ee نمیخواد دوباره کل مدارک (سابقه کار، فاند ستلمنت و …) بفرستیم؟
2021-08-31 04:45:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

.ناك مورد نياز شغل من ارشده سابقه كاري كه در ايران درحين تحصيل ارشد دارم جزو سابقه كار حساب نميشه؟
2021-08-29 15:58:00 #Saskatoon

گرامی من ۳۱ سالمه و معلم دبیرستان هستم و ارشد ریاضی محض با ۸سال سابقه کار تدریس مرتبط با رشته ام و در حال یادگیری زبان انگلیسی، می خواستم بدونم با این شرایط شانس اقدام از طریق اکسپرس اینتری رو دارم و اینکه باید در کنار آیلتس برای فرانسه هم بخونم؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید کمکم کنید??
2021-09-01 13:31:00 #Saskatoon

این ایمیل رو دانشگاه فرستاده ، ترجمه دپیلم رو میخواد ،در حالی که من پیش دانشگاهیم ریاضی فیزیک بوده الان چیکار کنم بنظرتون پیش دانشگاهی رو ترجمه کنم بفرستم ؟ Your application indicates that you completed a Diploma in Physics and Mathematics Kindly comfirm whether this was at the post-secondary level If this was completed after high/secondary school, please send us a copy of the transcript and degree certificate Regards, Marjorie Murray The Admissions Team Levene Graduate School of Business
2021-08-30 14:45:00 #Saskatoon

من مربوط به cec داشتم، پیام های بالا رو خوندم ولی یه مقدار گیج شدم برای همین میپرسم من حدود ۶ سال سابقه کار تو ایران دارم تو ناک A و یکسال هم سابقه کار تو کانادا دارم تو ناک B و این دوتا خب اصلا به هم ربطی ندارن.. میخواستم بپرسم میتونم سابقه ایرانم رو ارائه کنم؟ یا چون متفاوت از سابقه کانادا هستش نمیشه ارائه اش کرد؟؟ خیلی ممنونم
2021-09-01 11:39:00 #Saskatoon

من همسرم فوق لیسانس عمران دارن ولی متاسفانه درسش که تموم شد به واسطه یه آشنا رفت توی شرکت های کامپیوتری و سابقه کاری که داره تماما برنامه نویسی و از این دست کارهاست چند تا مدرک هم توی فیلد Data Science از Coursera گرفته و داره با توجه به اینکه زبانش از من بهتره اول میخواستم برای اون پروفایل ایجاد کنم که وقتی پیام پین شده رو خوندم دیدم مدرک تحصیلیش با کارش فرق داره کلا بیخیال شدم آیا راهی هست که برای این دست مورد ها کاری کرد و بشه پروفایل ایجاد کرد؟ و میشه هر دوتامون دو تا پروفایل جدا درست کنیم
2021-10-02 09:19:00 #Saskatoon