Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 45 times 0 Answers
0
همگی شاد و خرم باشید مبلغ پروف آو فاند برای شهر TR یا کبک چنده؟ میدونم که از رقم اعلامی در سایت اداره مهاجرت کانادا کمتره ولی رقم درست و دقیقش را از جایی پیدا نمیکنم اگر از اطلاع دارید لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-10-21 11:02:00
Quebec
دانشگاه
#سایت اداره مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#سایت اداره مهاجرت
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:24:00
#Montreal
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:26:00
#Montreal
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
بعد از تکمیل مدارک در سایت اداره مهاجرت کانادا تا چند روز بعد وقت داریم برای گرفتن نوبت بایومتری و اگر دیر بشه مشکلی ایجاد میکنه دومین موضوع بررسی مدارک بعد از انجام بایومتری صورت میگیرد یا همان بعد از تکمیل مدارک در سایت اداره مهاجرت لطفا راهنمایی نمایید باتشکر فراوان
2021-09-18 02:35:00
#Montreal
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
من پذیرش تحصیلیم اومده و تمامی مدارکم را برای سابمیت در سایت اداره مهاجرت کانادا ترجمه و مهر وزارت خارجه زده اماده کرده ام فقط میخواستم اگر امکانش هست یک نفر که در این زمینه تخصص داره مدارک من را بررسی کنه و نواقصی اگر در مدارک یا استادی پلان یا مدارک مالی داره به من اعلام کنه تا ان را برطرف کنم تا نواقص در مدارکم به حداقل برسه هزینه زحمتی که برای بررسی هم میکشه پرداخت میکنم لطفا در این خصوص من را راهنمایی نمایید باتشکر فراوان
2021-09-19 03:20:00
#Montreal
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
دانشگاه تو کدوم قسمت هزینه های زندگی آورده؟ سایت اداره مهاجرت سالانه ۱۰ هزارتا در نظر گرفته میخواستم بدونم خود دانشگاه چقدر مشخص کرده
2021-09-25 16:35:00
#New brunswick
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی اطلاع داره دانشگاه تو کدوم قسمت هزینه های زندگی آورده؟ سایت اداره مهاجرت سالانه ۱۰ هزارتا در نظر گرفته میخواستم بدونم خود دانشگاه هزینه زندگی تو فردریکتون چقدر مشخص کرده؟
2021-09-26 03:43:00
#New brunswick
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی اطلاعی از رشته استوپاتی داره ؟ آیا این رشته تو کانادا پذیرفته شده است؟ من سایت آکادمی استوپاتی کانادا را دیدم فردی بنام شاهین پورگل کهایرانیه رییسشه ولی DLI این آکادمی را تو سایت اداره مهاجرت ندیدم حتی ادعا میکنه بدون بک گراند رشته های ت هم میتوان اپلای کرد ودوساله مدرک میده بعضی ها هم میگن میشه بعدش مطب زد مثل فیزیوتراپی ممنون میشم ی که اطلاع کافی دارند اطلاعات را با بنده شیر کنند روز همگی خوش
2021-10-05 13:39:00
#Montreal
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
/ گرفتن بایومتریک قبل از سابمیت پرونده در سایت اداره مهاجرت هست یا بعد از سابمیت میشه بایومتریک رفت؟
2021-10-29 12:00:00
#Toronto
[سایت اداره مهاجرت]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
همگی شاد و خرم باشید مبلغ پروف آو فاند برای شهر TR چنده؟
2021-10-21 08:20:00
#Quebec
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal