![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
میتونم بپرسم گفتن با چه نرخی میدن
2021-10-21 06:22:00
اگه آزاد باشه حدود ۲۲۳۰۰ تومن
2021-10-21 06:25:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#نرخ دولتی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
آیا درسته که بانک ها دیگه برای تمکن مالی از نرخ دولتی استفاده نمی کنند.
2021-09-01 13:44:00 #Saskatoon [برای تمکن مالی] مهاجرت
خیلی ممنون میشم بانک هایی که تمکن با نرخ دولتی میدن و بفرمایید؟
2021-09-14 02:51:00 #Saskatoon [خیلی ممنون میشم] مهاجرت
به همه اگه مضمون سوالی که می کنم تکراری هست ولی واقعیتش من هنوزم در خصوص بحث تمکن ابهام دارم هم در مورد اینکه بالاخره با نرخ بانکی تایید میشه یا ریجکت میشه صحبتهای مختلفی هم در این گروه مطرح شده و هم تحقیق کردم؛ اما با هر کدوم از وکلا که صحبت کردم همگی گفتند که آفیسر به قیمت نرخ ارز در ایران کاملاً اشراف داره و با نرخ دولتی اگه حساب کنید، ریجکت میشه از طرف دیگه روی مدت زمانی که باید در حساب باشه ابهام داشتم برداشتی که من کردم از این موضوع رو می نویسم اگه ایراد داره، لطفاً راهنمایی کنید اونجوری
2021-09-18 07:49:00 #Saskatoon [نرخ دولتی] مهاجرت
و عرض ادب ، طول مدت و مقدار پول برلی تمکن جهت گرفتن CAQ چقدر مهمه؟ مثلا برای خانواده چهارنفره اگر حدود ۵۰۰ میلیون باشه که به نرخ دولتی حدودا ۱۶۰۰۰۰ دلار میشه ولی خب قطعا میدونند گه دلاز آزاد چنده آیا مشکلی برا CAQ ایجاد میشه؟ و اینکه الان پروسه اخذ CAQ چند روزس چون من پذیرشم بدا وینتر هست و هنوز اقدام نکردم و متعاقبا پروسه اخذ ویزا هم طولانیه؟ ارادتمند
2021-09-27 12:10:00 #Quebec City [نرخ دولتی] مهاجرت
کسی می دونه همچنان بانک ها دارن با نرخ دولتی نامه تمکن رو می دن یا نه؟
2021-10-16 00:11:00 #Saskatoon [نرخ دولتی] مهاجرت
سبام الان از من تمکن مالی میخوان ک بنده گفته بودن ب نرخ دولتی میدن الان میگن ازاد شده چیکار باید بکنم
2021-10-21 07:51:00 #Saskatoon [تمکن مالی] مهاجرت
توی برگه ای ک بانک برای تمکن و گردش،حساب میده، ذکر میشه ک مبلغ ریالی ک برای تبدیل به دلار درنظر گرفتن(نرخ دولتی) چقدر هست؟ یا فقط اون عدد نهایی دلاری گفته میشه صرفا؟
2020-12-01 22:45:09 #Montreal [بانک][دلار][نرخ دولتی][تمکن مالی][گردش حساب] مهاجرت
تمکن مالی برای استادی پرمیت بانک بر اساس نرخ دولتی تمکن رو میده ؟باتوجه به پایین بودن نرخ دولتی مبلغ خیلی بالاتر میشه، آیا آفیسر بر اساس همون نامه بررسی میکنه یا خودشون برآوردی از نرخ واقعی دارند ؟
2020-11-17 21:58:51 #Montreal [تمکن مالی][استادی پرمیت][آفیسر ][بانک] مهاجرت
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Saskatoon
من امروز رفتم دارالترجمه گفت ما مدارکتون خودمون برای دادگستری و وزارت خارجه میبریم و حدود ۵۰۰ هزار تومنی هم از این بابت بیشتر گفت میگیریم منم گفتم الکترونیکی میخام انجام بدم میگن ضرورت نداره...گفت دوباره سوال کن ولی ما برای همه رو ترجمشون مهر دادگستری و خارجه رو میگیریم چیکار کنم!
2021-10-04 17:41:00 #Saskatoon
حساب ارزی که باز کرده بودم مشترک با همسرم بوده امروز رفتم نامه تمکن بگیرم و گردش حساب گفتند تو نامه تمکن فقط اسم یک نفر میاد و اسم نفر دیگه تحت عنوان other میاد ولی تو گردش حساب اسم هر دومون من هم مجبور شدم یک گواهی تمکن واسه خودم بگیرم که خورده ۵۰درصد من و ۵۰ درصد other و یکی واسه خانمم که همون حساب رو نوشته ۵۰ درصد ایشون و ۵۰ درصد other و یک گردش حساب از همین حساب که اسم هردومون هست این دوتا تمکن و گردش حساب اوکیه به نظرتون؟ ??
2021-09-19 08:48:00 #Saskatoon
دوستان وقتتون بخیر.من پذیرش مک مستر گرفتم. میخواستم بدونم الان باید برای وقت انگشت نگاری و… چطور اقدام کنم و هزینش چقدر هستش کلا؟
2023-02-09 00:00:00 #Saskatoon
برای تمکن مالی چه مبلغی باید قبل از ایجاد پروفایل تو حساب باشه و اینکهصندوق آینده ساز بانک آینده و گنجینه زرین شهر بانک شهر و صندوق لوتوس بانک پارسیان مورد قبول هست ؟
2021-10-07 10:52:00 #Saskatoon