![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
من کارشناسی ارشد مهندسی آی تی دانشگاه شیراز ( مجازی) با پایان نامه و همینطور دانشگاه آزاد تهران همین رشته رو قبول شدم میخواستم بعد از اتمام کارشناسی ارشد برای دکتری از دانشگاه کانادا بورس بگیرم میشه راهنماییم کنین که برای راحت تر گرفتن بورس الان دانشگاه مجازی شیراز و برم یا دانشگاه آزاد ؟ ممنون میشم کمکم کنین !!????
2021-10-19 16:57:00 New brunswick دانشگاه #کارشناسی ارشد![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کارشناسی ارشد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ،،میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 06:46:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 12:02:00 #Montreal [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه
من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 13:19:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
اخیرا کسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، فاند از دانشگاهی در کانادا دریافت کرده؟
2021-08-31 16:13:00 #Toronto [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه
من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
2021-09-05 11:34:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
آیا اطلاع دارید رتبه کارشناسی ارشد سنجش برای اپلای تاثیر گذار هست یا نه؟
2021-09-08 04:19:00 #Montreal [کارشناسی ارشد] دانشگاه
مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه فقط دانشگاهای آزاد و غیر انتفاعی مجاز هستم که بزنم لطفا سریعتر بهم میگین که برای اپلای، از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم
2021-09-10 05:54:00 #Ottawa [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه
من کارشناسی اموزش زبان انگلیسی دارم برای ارشد میخوام اقدام کنم کسی هم رشته من هست ؟
2021-09-16 06:14:00 #New brunswick
و من کارشناسی ارشد پژوهش هنر دارم و دو سال هست در مدارس غیردولتی مقطع دبستان و دبیرستان هر کدام هفته ای ۱۰ ساعت دروس هنر و آموزش نقاشی تدریس می کنم اما متاسفانه از طرف مدارس بیمه نشدم بعدها برای مهاجرت به کانادا چطور می تونم از کارم در مدارس غیردولتی به عنوان سوابق شغلی در رزومه ام استفاده کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
2021-10-15 08:36:00 #New brunswick
من کارشناسی ارشد مهندسی آی تی دانشگاه شیراز ( مجازی) با پایان نامه و همینطور دانشگاه آزاد تهران همین رشته رو قبول شدم میخواستم بعد از اتمام کارشناسی ارشد برای دکتری از دانشگاه کانادا بورس بگیرم میشه راهنماییم کنین که برای راحت تر گرفتن بورس الان دانشگاه مجازی شیراز و برم یا دانشگاه آزاد ؟ ممنون میشم کمکم کنین !!????
2021-10-19 16:57:00 #New brunswick