![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
، وقت بخير ببخشيد براى فرم ها بالاشون signature panel مياد مى خواستم بپرسم كه حتما بايد امضاى الكترونيكى انجام بشه، بعضى ها ميگن ما انجام ندادين، و در قسمت پايين فرم هم فقط اسم و فاميل رو به عنوان signature نوشتن، كسى از راهنمايى كنه ممنون ميشم،
2021-10-18 21:03:00 Montreal دانشگاه #خواستم بپرسم![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#خواستم بپرسم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سوال داشتم خواستم بپرسم ميشه بدون داشتن آيلتس پذيرش دانشگاه بگيرم.البته من درسم تموم شده دنبال يه راهي براي ورود به كانادام.
2021-08-29 09:22:00 #Quebec City [خواستم بپرسم] دانشگاه
من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ،،میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 06:46:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
من ۳ ترم دیگه درسم در دوره کارشناسی تموم میشه میخواستم برای ارشد اقدام کنم میخواستم بپرسم چه زمانی باید اقدام کنم برای پذیرش مراحل کار چجوریه اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
2021-08-31 12:57:00 #Alberta [میخواستم بپرسم] دانشگاه
من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 13:19:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
من برای ترم فال قصد داشتم چند هفته دیرتر بیام از خانم گملین پرسیدم و گفتن اون تاریخی که من میرسم برای ۶ واحد رجیستر میشم، میخواستم بپرسم مشکلی بعدا پیش نمیاد؟ از نظر فاند، CAQ و
2021-08-31 14:48:00 #Montreal [میخواستم بپرسم] دانشگاه
از ادمین های محترم گروه و بقیه من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:26:00 #Vancouver [من و همسرم] دانشگاه
کسی این ترم کورس COMP6721 - Applied/Introduction to AI برداشته؟ میخواستم بپرسم برای شما دانشگاه کانفرم کرده؟
2021-09-03 16:07:00 #Montreal [میخواستم بپرسم] دانشگاه
من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه
ازانی که برای رشته Mba کمپس Saint John دپازیت پرداخت کردن میخواستم بپرسم مبلغش چقدر بود؟ ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید ?
2021-09-05 07:56:00 #New brunswick [راهنمایی بفرمایید] دانشگاه
، با توجه به اینکه این دانشگاه معدلش از ۹ حساب میشه، وقتی میخوایم ایمیل بزنیم به اساتید GPA از ۴ رو بگیم در کنار معدل ایرانمون یا نه؟
2021-09-02 11:14:00 #Montreal
وقت بخير براى پرداخت شهريه، الان ميشه حساب خود من اينجا از ايران برام بريزن يا بنظرتون صرافى تو ايران من بايد بگم؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد خيلى واجبه
2021-08-30 16:03:00 #Montreal
ببخشيد براي اينترنت كسي ميدونه دانشگاه پلني داره يا نه؟ براي دانشجوها تخفيفي هست؟
2021-08-31 12:07:00 #Montreal
وقت بخير براى پرداخت شهريه، الان ميشه حساب خود من اينجا از ايران برام بريزن يا بنظرتون صرافى تو ايران من بايد بگم؟ ممنون ميشم راهنمايى كنيد خيلى واجبه
2021-08-30 16:03:00 #Montreal
در پر کردن فرم های ویزا اگر پرونده قبلی داشته باشیم بهتره در فرم ها UCI رو کد قبلی وارد کنیم یا خالی بمونه؟
2021-09-28 13:57:00 #Montreal
واسه پدیرش دانشگاه یورک و تورنتو ترم اول شهریه واسه رشد ارشد مهندسی چقدر هست ؟و شهریه سالیانه رشته های مهندسی ارشد چقدر هست؟
2021-08-29 08:05:00 #Montreal