Viewed 54 times 2 Answers
0
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید ، من میخوام برای کالج اقدام کنم ولی گفتن ویزا شدن توی رشته ای که من میخوام سخته با اینکه سه ساله ست و مقطعشم ادونسد دیپلماست،تا جایی که مشاوره گرفتم فهمیدم که این رشته بک گراند کاری یا گواهی اشتغال یا کارآموزی میخواد،قصدم اینه که با لیسانس اقدام کنم و بعدش به کالج تغییر بدم ، تغییر DLI سخت نیست؟اگر که اسک شهریه شدم دیپازیت ترم اول و واریز کردم وقتی رسیدم به خاک و خواستم تغییر دی ال آی بدم میتونم کل مبلغ شهریه رو پس بگیرم؟ هر دو توی یک استان هستن
2021-10-18 15:41:00 Canada ویزایدانشجویی #خیلی ممنون میشم
2 Reply
خوب اون چه رشته ای هست که دیگران میگن سخته؟
2021-10-18 15:52:00
Business administration marketing کالج سنکا
2021-10-18 16:03:00

Similar Question:
#خیلی ممنون میشم

و سوالی درباره کالج در کانادا داشتم که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم من میخوام برای ترم آینده یه کالج تو مونترال پیدا کنم و هدف اصلی م ورود سریع به بازار کار هست علاقه م هم به رشته های علوم زیستی زیاده و فک میکنم به کامپیوتر و فیزیوتراپی اینا هم علاقه دارم سوالم از اینه آیا دانشکده ای خوب میشناسید در مونترال در این زمینه ها؟ اصلا چه حوزه ای پیشنهاد میکنید که راحت تر بشه وارد بازار کار شد؟ و چه مدارک و اطلاعاتی برای پذیرش گرفتن از کالج نیاز دارم؟ میدونم سوالهای خیلی کلی پرسیدم ولی
2021-09-05 19:40:00 #Canada [برای پذیرش گرفتن] ویزایدانشجویی

تو کالج چه رشته هایی به Biomedical science نزدیک و یا مرتبط هست کورس هاش و میشه کردیت های اون رشته کالج و به دانشگاه ترنسفر کرد خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
2021-10-21 11:27:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزایدانشجویی

و سوالی درباره کالج در کانادا داشتم که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم من میخوام برای ترم آینده یه کالج تو مونترال پیدا کنم و هدف اصلی م ورود سریع به بازار کار هست علاقه م هم به رشته های علوم زیستی زیاده و فک میکنم به کامپیوتر و فیزیوتراپی اینا هم علاقه دارم سوالم از اینه آیا دانشکده ای خوب میشناسید در مونترال در این زمینه ها؟ اصلا چه حوزه ای پیشنهاد میکنید که راحت تر بشه وارد بازار کار شد؟ و چه مدارک و اطلاعاتی برای پذیرش گرفتن از کالج نیاز دارم؟ میدونم سوالهای خیلی کلی پرسیدم ولی
2021-09-05 19:40:00 #Canada

تو کالج چه رشته هایی به Biomedical science نزدیک و یا مرتبط هست کورس هاش و میشه کردیت های اون رشته کالج و به دانشگاه ترنسفر کرد خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
2021-10-21 11:27:00 #Canada

من در مورد اجازه کار بعد تحصیل سوال داشتم ۱- دوره ای که میگذرونیم مهمه چند ساله باشه؟ ۲-کالج باشه یا دانشگاه تاثیری داره؟ ۳-سرتیفیکیت دیپلم لیسانس یا هرچیز دیگه باشه فرقی داره؟ ۴-باید حتما pgwp باشه؟ ۵-واینم بگم که از داخل خود کانادا میخوام اقدام کنم خیلی ممنو میشم راهنماییم کنید?
2021-09-09 12:34:00 #Canada

من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada

من منظور ی که در مورد ویزای توریستی صحبت میکنن نمیشم، منظورتون ویزای شینگن هم هست یا فقط ویزای توریستی کاناداست؟
2021-09-14 13:02:00 #Canada

2021-09-05 19:40:00 #Canada