Viewed 54 times 0 Answers
0
کسی میدونه نامه عدم سوءپیشینه که از پلیس ایران برای ویزیتور ویزا لازمه ترجمه بشه نیازی به مهر دادگستری و وزارت خارجه داره یا نه ؟
2020-11-07 06:18:18 Montreal مهاجرت # #سوءپیشینه #ویزیتور #ویزا #مهر دادگستری #وزارت خارجه # پلیس ایران
Similar Question:
#
#سوءپیشینه
#ویزیتور
#ویزا
#مهر دادگستری
#وزارت خارجه
# پلیس ایران
#سوءپیشینه

و خانم دکتر بسیار بسیار سرکار خانم میرزاجانی، مدارک دخترم رو برای دانشگاه شهر مانکتون ارسال کردن میخواستم بدونم برای ارسال مدارک به دانشگاه نیازی برای گرفتن سوء پیشینه هست یا خیر و اصولا چه موقعی باید سوءپیشینه رو گرفت و همراه مدارک ارسال کرد؟ ممنون از پاسخ های بموقع و بسیار دقیق حضرتعالی.
2021-10-03 01:20:00 #Canada [برای ارسال مدارک] مهاجرت

میخواستم از کانادا برای دریافت CAQ اقدام کنم الان توی مرحله سوم میخواد immédiate family را برای زیر ۱۸ مادرم همراه منه و به عنوان ویزیتور هر دو اینجاییم به نظرتون باید اینجا ذکر کنم که هستن باهام
2021-09-07 19:40:00 #Quebec City [کانادا] مهاجرت
#مهر دادگستری

ترجمه مدارک برای اکپرس اینتری نیاز به مهر دادگستری و وزارت خارجه داره یا فقط مهر مترجم رسمی کفایت میکنه؟
2021-08-31 04:58:00 #Canada [مهر دادگستری] مهاجرت

خدمت ادمین های محترم گروه خدمتتون من تازه دعوت نامه برام اومده و دارم مدارک رو آماده میکنم که بفرستم البته وکیل داره انجام میده سوالم اینه که تاریخ شروع خدمت در کارت پایان خدمت مشکل داره و اشتباه تایپ شده البته بازه شروع و پایان منطقی هست ولی شروع منطبق بر واقعیت نیست و در کل ۵ ماه کمتر درج شده من الان ترجمه کارت پایان خدمت و مهر مترجم و وزارت خارجه رو گرفتم با همین تاریخ روی کارت آیا لازمه که برم برای اصلاح تاریخ روی کارتم اقدام کنم و دوباره ترجمه کنم و بعد بفرستم یا اینکه مهم نیست و تایید ترج
2021-09-30 10:01:00 #Saskatoon [شروع و پایان] مهاجرت

کسی میدونه نامه Approval CAQچند روز بعد از سابمیت مدارک ارسال میشه منظورم certificate نیستا، نامه approval که قبل از سرتیفیکیت میاد منظورمه
2021-09-01 09:24:00 #Montreal

، این موضوع که اداره مهاجرت اعلام کرده نامه عدم سوپیشینه حتما باید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه رو بخوره درسته؟
2021-09-04 07:58:00 #Montreal

درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00 #Montreal

و خانم دکتر بسیار بسیار سرکار خانم میرزاجانی، مدارک دخترم رو برای دانشگاه شهر مانکتون ارسال کردن میخواستم بدونم برای ارسال مدارک به دانشگاه نیازی برای گرفتن سوء پیشینه هست یا خیر و اصولا چه موقعی باید سوءپیشینه رو گرفت و همراه مدارک ارسال کرد؟ ممنون از پاسخ های بموقع و بسیار دقیق حضرتعالی.
2021-10-03 01:20:00 #Montreal

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal