Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#قطر ایرلاین
#پرواز
#هواپیما
#قطر ایرلاین
#پرواز

من یکشنبه هفته آینده پرواز دارم و برای تغییر dli ام باید درخواست caq بدم و طبق چیزی که شنیدم اگه تو کانادا باشم باید تمکن ارائه بدم به نظرتون اگه من تو این چند روز قبل لند درخواستم caq بدم (که قطعا تا یکشنبه صادر نمیشه )احتمال داره آفیسر لب مرز بفهمه و گیر بده برا ورود ؟؟؟ موردی شنیدید شما؟ ممنونم میشم کسی نظری داره بگه بهم حتما
2021-08-31 11:02:00 #Quebec City [کانادا] مهاجرت

من فردا پرواز دارم جواب تست کرونام مثبت شده کسی میدونه چیکار باید کرد؟؟؟؟ خواهشا اگه کسی تجربهی مشابه داشته بگه
2021-09-04 04:37:00 #Canada [کار] مهاجرت

، من با هواپیمایی قطر به مونترال پرواز دارم و شنیدم ۴۸ ساعت قبل از پرواز باید بلیط ویزا پذیرش دانشگاه پلن قرنطینه تاییدیه سفارت برای اخذ ویزا رو ایمیل به هواپیمایی قطر ایمیل کنیم آیا امکانش هست راهنمایی کنید در پلن قرنطینه باید چی بنویسیم؟
2021-09-05 16:04:00 #Canada [قبل از پرواز] مهاجرت

کسی اینجا برای تعمیر نگهداری هواپیما پذیرش گرفته یا در حال تحصیل باشه؟؟
2021-09-20 09:28:00 #Quebec City [هواپیما] مهاجرت

دارم مربوط به تمکن مالی، یعنی با کلی تحقیق هم هنوز به جواب نرسیدم، اگر کسی تجربه داره ممنون میشم که جواب بده برای تمکن مالی باید هزینه یکسال دانشگاه+ هزینه زندگی+ بلیط هواپیما باشه ؟ یا فقط هزینه زندگی که همون ۱۰۰۰۰ دلار هست؟
2021-09-28 14:23:00 #Canada [برای تمکن مالی] مهاجرت

دارم مربوط به تمکن مالی، یعنی با کلی تحقیق هم هنوز به جواب نرسیدم، اگر کسی تجربه داره ممنون میشم که جواب بده برای تمکن مالی باید هزینه یکسال دانشگاه+ هزینه زندگی+ بلیط هواپیما باشه ؟ یا فقط هزینه زندگی که همون ۱۰۰۰۰ دلار هست؟
2021-09-28 14:25:00 #Quebec City [برای تمکن مالی] مهاجرت

موقع ايجاد پروفايل اكسپرس اگر همه استانهارو انتخاب كنيم مشكلى پيش مياد؟
2021-10-19 07:59:00 #Montreal

من موقع پر کردن آریما و در ادامه مون پروژه، فکر کردم که آخرین مدرک تحصیلی رو فقط باید وارد کنم و فقط ارشدم رو وارد کردم ولی الان متوجه شدم که باید همه مدارک رو از دیپلم وارد میکردم بهرحال، الان تو چک لیست هم چون فقط ارشد رو وارد کرده بودم، فقط ارشد رو ازم خواسته الان چه طور میتونم مدارک دیگه رو اضافه کنم؟ نگرانم فقط بر اساس ارشد ارزیابی مدارک به مشکل بخوره یا ادیشنال بزنن که بقیه رو هم بده، بعد پست کردن مجدد از ایران و طولانی شدن پروسه رو داره راهی داره که اضافه کنم؟
2021-09-15 05:31:00 #Montreal

درباره express entry داشتم من تقریبا یک هفته مهلت دارم که مدارک را تکمیل کنم و سابمیت کنم ولی هنوز متاسفانه منتظر گرفتن گواهی عدم سوپیشینه هستم آیا باید دعوتنامه رو withdrawal کنم یا راه دیگه ای هست که بتونم بعدا مدارک رو بفرستم
2021-08-30 10:52:00 #Montreal

کسی اخیرا برای ادامه ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا با رشته ی علوم کامپیوتر اقدام کرده که موفق به دریافت فاند شده باشه؟
2021-08-31 10:27:00 #Montreal

، من با هواپیمایی قطر به مونترال پرواز دارم و شنیدم ۴۸ ساعت قبل از پرواز باید بلیط ویزا پذیرش دانشگاه پلن قرنطینه تاییدیه سفارت برای اخذ ویزا رو ایمیل به هواپیمایی قطر ایمیل کنیم آیا امکانش هست راهنمایی کنید در پلن قرنطینه باید چی بنویسیم؟
2021-09-05 16:04:00 #Montreal