Viewed 59 times 3 Answers
3 Reply
درود جان. طبق مطالعاتی که تابحال انجام شده، شش تا هشت ماه بعد از دوز دوم، میزان آنتی بادی تشکیل شده تا حد ۷۰ تا ۸۰ درصد با شیب نسبتاً تندی افت میکنه. بنابراین بوستر دوز، لازم هست. در اینجا هنوز برای جنرال پاپیولیشن نگفتن منتها در ماه اخیر برای بالای ۶۵ ساله ها اعلام کردن که شش ماه بعد از دوز دومشون میتونن بیان و دوز بوستر رو بزنن که ما هم تعدادی زیادی مراجعه کننده بالای ۶۵ سال داشتیم که اومدن و همچنان هم میان و میزنن.
2021-10-14 23:46:00
چقدر اطلاعات خوب، دقیق و کاملی بود. تشکر فراوان
2021-10-15 01:19:00
سلامت باشین جان
2021-10-15 01:31:00

Similar Question:
#واکسن

من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00 #Canada

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Canada

اقا کمک یکی منو راهنماییم کنه اونقدر کار کردم دستم تاول زده پوست دستم سه چهر قسمت اندازه یه نخود کنده شده چکار کنم کرونا هم هست همه چی الودست چیزی هست مناسب تاول
2021-08-31 12:47:00 #Canada

کسی تا حالا از بیمه برای کارهای دندانپزشکی کودکان استفاده کرده؟ میخوام بدونم که بیمه دولتی شامل اقدامات دندانپزشکی کودکان میشه و تا چه سنی پوشش داره؟ و آیا رضایت داشتید از کارهای دندونپزشکی شون؟
2022-01-26 02:54:00 #Canada

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Canada