Viewed 59 times 1 Answers
0
و خواهر من دوز اول واکسنشون رو ایران در ماه اگوست زدند (استرازنکا) بعد که اومدند کانادا دوز دوم را براشون در ماه سپتامبر فایزر زدند و همونموقع وقت برای دوز سوم دادند در اواهر ماه اکتبر گفتند بهتره بزنید چون ممکنه واکسن ترکیبی رو دیگه قبول نکنند چون ایشون چند ماهه دیگه میخوان برگردند ایران ترجیح میدن دوز سوم رو بزنند مشکل یا بیماری خاصی هم ندارند سوال من فقط در مورد فاصله زمانی بین واکسنهاست ایا سه ماه پشت سر هم واکسن زدن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ میتونن صبر کنن مثلا دوز بعدی رو توی ژانویه بزنن یا همی
2021-10-14 17:04:00 Canada پزشکی #واکسن
1 Reply
درود جان، دستورالعملی که ما اینجا داریم اینه که کسانی که دوز اول رو آسترازنیکا زدن و دومی رو فایزر، میتونن دوز سوم رو هم فایزر بزنن و این دستورالعمل از چند ماه پیش هست و ما همیشه انجام دادیم برای همه سنین. چون اولی نوعش با فایزر فرق داره، مشکلی نداره این زمان.
2021-10-14 21:38:00

Similar Question:
#واکسن

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Canada

من خواهرم به یه دارو تو ایران احتیاج داره که تو ایران پیدا نشده آیا من از روی نسخه ش می تونم این دارو رو اینجا تهیه کنم ؟
2021-09-07 13:47:00 #Canada

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Canada

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-03 16:47:00 #Canada