Viewed 54 times 0 Answers
0
آیا برای صدور استادی پرمیت اداره مهاجرت مدرک زبان را نیاز دارد ؟
2020-11-10 09:13:48 Montreal مهاجرت # #استادی پرمیت #اداره مهاجرت #مدرک زبان
Similar Question:
#
#استادی پرمیت
#اداره مهاجرت
#مدرک زبان
#استادی پرمیت

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت

نظرتون راجع به این بودجه بندی اداره مهاجرت کانادا چیه؟ انگار قراره تغییراتی توی اکسپرس اینتری رخ بده؟ به نظرتون آسون تر میشه یا سخت تر؟
2021-08-29 14:11:00 #Canada [اداره مهاجرت کانادا] مهاجرت

من رشته ام مکانیک هستش و در حال حاضر در خارج از کانادا پستداک هستم قصد دارم برای SINP اقدام کنم شاخه international skilled worker ولی میخواهم برای 2132 NOC مهندسی مکانیک اقدام کنم که جزؤ Occupation in Demand هست تا جایی که در سایت اداره مهاجرت ساسکاچوان بررسی کردم، مقدور هستش درسته؟ چه مدت طول میکشه تا جوابش بیاد؟ و هزینه اش تا آخرین مرحله چقدر میشه؟ ممنون میشم از تجربیات که این مسیر رو طی کردن استفاده کنم و نظرشون رو بدونم متشکرم.
2021-09-02 06:24:00 #Saskatoon [سایت اداره مهاجرت] مهاجرت

جناب ، عرض ادب، وقت شما بخیر اگر ما دو یا سه حساب بانکی رو موقع سابمیت برای تمکن ارائه بدیم، و در صورت ریجکتی و بعد از پروسه دادگاه و درخواست گردش حساب شش ماهه از سمت اداره مهاجرت، اگر یکی از اون حساب ها رو نتونیم ارائه بدیم و موجودی اون حساب رو خارج کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ (با این توضیح که مجموع موجودی حساب های دیگه برای نشون دادن تمکن کافی هست) یا اینکه هر حسابی رو معرفی کرده باشیم الزاماً باید گردش همه اونها رو نشون بدیم؟
2021-09-03 15:04:00 #Canada [مشکلی پیش میاد] مهاجرت

تو فایل نامه پذیرش غیر از نامه پذیرش و نامه فاند باید مدارک تحصیلی و مدرک زبان یا چیز دیگه ای هم باشه؟
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

من میخوام اقدام به ثبت نام بکنم ولی هنوز مدرک زبانم رو نگرفتم یکی از این موسسه های مهاجرتی میگفت ما براتون پروفایل رو باز میکنیم و به مرور که مدارکتون تکمیل شد اونجا اپلود میکنیم تا نهایتا درخواست ثبت نهایی رو بزنیم.و تاریخ ایجاد پروفایل خیلی تاثیر داره میخواستم ببینم همچین چیزی درسته و اینکه باز کنم پروفایل اولیه رو با اینکه مدارکم هنوز کامل نیست؟
2021-09-01 11:46:00 #Canada [مدرک زبان] مهاجرت

آقا من بازم سوال میپرسم از افراد گروه مدیر ادمین هرکسی که هست خواهشا جواب منو بدین اگه اطلاعات دارین سوالم اینه من انگلیسی عین زبان مادریمه چون رابطه داشتم با یسری افراد از بچگی تا الان و روان روان مثل یه شخص خارجی صحبت میکنم حالا با این اوصاف مدرک زبان حتما باید باشه برای اپلای و مهاجرت ؟؟ تسلط ۱۰۰ درصدی کافی نیست ؟؟
2021-09-03 13:09:00 #Canada [مدرک زبان] مهاجرت