Viewed 55 times 0 Answers
0
برای تمکن حساب های جاری میشه تمکن سه ماه گرفت یا فقط باید سپرده باشه ؟
2020-11-07 06:16:02 Montreal مهاجرت # #تمکن مالی #حساب جاری #حساب سپرده
Similar Question:
#
#تمکن مالی
#حساب جاری
#حساب سپرده
#تمکن مالی

سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

آیا دارایی موجود در بورس تمکن مالی برای fsw محسوب میشه یا خیر؟
2021-08-29 12:46:00 #Canada [تمکن مالی] مهاجرت
#حساب سپرده

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

سند ماشین تمکن حساب میشود؟این بهتره یا حساب در گردشی ک در دو بانک جدا باشد؟
2021-09-27 19:15:00 #Montreal

جناب ، عرض ادب، وقت شما بخیر اگر ما دو یا سه حساب بانکی رو موقع سابمیت برای تمکن ارائه بدیم، و در صورت ریجکتی و بعد از پروسه دادگاه و درخواست گردش حساب شش ماهه از سمت اداره مهاجرت، اگر یکی از اون حساب ها رو نتونیم ارائه بدیم و موجودی اون حساب رو خارج کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ (با این توضیح که مجموع موجودی حساب های دیگه برای نشون دادن تمکن کافی هست) یا اینکه هر حسابی رو معرفی کرده باشیم الزاماً باید گردش همه اونها رو نشون بدیم؟
2021-09-03 15:04:00 #Montreal

برا گروه کاری کانادا برق خودرو بیشتر احتیاج داره و امتیاز بالاتری داره یا نجاری و پله چوبی و...؟
2021-08-29 11:50:00 #Montreal

برای تمکن مالی کانادا نوشته برای ۴ ماه ۱۰ هزار دلار کانادا باید تو حسابمون داشته باشیم خب من از ۴ ماه پیش که شاید پلنی برای ویزای دانشجویی نداشتم یا اصلا معلوم نبود بتونم پذیرش بگیرم نمیشه تمکن یک ماهه داد ولی با مبلغ بیشتر؟
2021-09-12 12:45:00 #Montreal

وقتی پروفایل EOIدرست میکنیم همونجا باید تمکن سه ماهه رو داشته باشیم یا بعدشم میشه تمکن و درست کرد یعنی بعدا که دراو شدیم افیسر نگاه میکنه میبینه زمان پروفایل ساختن ما پول داشتیم یا نه؟
2021-10-06 23:31:00 #Montreal

میدونید پولی که می خواهیم برای پیش پرداخت خرید خونه به حساب فرزندمون بریزیم چطور باید حواله بشه که سورس پول مشخص باشه چون بانک چک می کنه؟ و بعد چرا میگن سه ماه پول تو حساب بمونه و بعد درخواست وام بدیم؟
2021-09-02 00:07:00 #Montreal