Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
من دارم باویزای توریستی میرم کانادا از اونجا می خوام اقدام کنم برای ویزای تحصیلی پسرم که سال دوازدهم هست کسی می دونه که کل پرونده سه سال اخر رو باید ترجمه کنم یا خلاصه پرونده بعلاوه نمره های دو سال گذشته
2021-10-13 04:57:00
Canada
عمومی
#برای ویزای تحصیلی
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#برای ویزای تحصیلی
??? برای ویزای تحصیلی کانادا تمکن مالی لازمه.??? میخواستم بدونم چه مقداره و باید تو حساب من و همسرم که پیوست میشه جدا باشه؟یا ما دوتا یه کیس به حساب میایم و یه تمکن میخوایم؟؟ میشه با سند خونه و ماشین که به اسممونه تمکن رو نشون بدیم؟ متشکر
2021-09-22 04:12:00
#Canada
[ویزای تحصیلی کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی تجربه داشته که برای ویزای تحصیلی گردش حساب یک ماهه ارائه بده و ویزا بگیره ؟ وکیل گفته پول تمکن یک ماه تو حساب باشه کافیه
2021-09-22 06:11:00
#Canada
[برای ویزای تحصیلی]
عمومی
0
Votes
0
Answers
51
Views
من برای ویزای تحصیلی گواهی عدم سوء پیشینه نگرفتم چون جزو مدارکی که سایت اداره مهاجرت میخواست نبود الان میبینم بعضیا میگن لازمه ممکنه ریجکت بشم به خاطرش؟
2021-09-25 15:36:00
#Canada
[سایت اداره مهاجرت]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
من دارم گرفتن کار تو برنامه استانی برای اینکه امتیاز بره بالا لازمه یعنی اون کار باید اسپانسرشیپ ویزا باشه یا به شرکتی که پیدا کردی میگی من با اکسپرس انتری میام و فقط اون قبولت کنه کافیه
2021-08-29 08:04:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
درود دوستان من و پدر و مادرم که سالخورده هستن به تازگی به مونترال اومدیم. در کلاسهای دولتی فرانسه در Centre Pauline-Julien واقع در6750 Chem. de la Côte-des-Neigesثبت نامشون کردم و قصد دارم در نزدیک ترین مکان به این سنتر براشون ۱ ساله یک آپارتمان یک خوابه برای ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ اجاره کنم.. چون این شهر رو خوب نمیشناسم و وسیله نقلیه فعلا ندارم نمیدونم چطور میشه یه رنتال يا کاندو یکخوابه ی آسانسور دار (ماکزیمم ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۰ در ماه) مشخصا هر چه نزدیکتر به این سنتر در Côte-des-Neiges براشون پیدا کرد.. م
2023-10-05 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
9
Views
سلام، کسی میدونه اگه بلیط یک طرفه از ایران برای پدر و مادر داشته باشیم مشکلی پیش میاد یانه؟با ویزای توریستی
2023-10-17 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
13
Views
، لطفا در خصوص خرید کاپشن وکفش مناسب از ایران برای سرمای کانادا من را راهنمایی کنید، چه نوع کفش و کاپشنی را پیشنهاد میدید؟ چون من در فصل زمستان میرم کانادا و می خوام در ابتدای ورود مجهز باشم ممنونم
2021-09-25 15:52:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
و ما الان تو ایران هستیم و اگر خدا بخواد طی ۶ ماه آینده مونترال خواهیم بود دخترم ویلن میزنه ما قصد خرید یک ویلن جدید رو براش داریم شما چه توصیه ای دارید ایران بخرم یا کانادا از لحاظ کیفیت و قیمت کجا رو توصیه میکنید؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ?
2021-09-16 10:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
بنده تو پروسه پذیرش دانشگاه کانادا هستم و از اونجایی که مشمول به خدمت میشدم اقدام به ثبت نام دانشگاه کردم که از معافیت تحصیلی خودم استفاده کنم خواستم بدونم تو پروسه ویزا به مشکل نمیخورم از این بابت که شما در ایران دانشجو هستید؟
2021-09-17 11:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
41
Views
سلام من ویزام اکسپایر شده و ورک پرمیت دارم تا سال ۲۰۲۷ وقتی فورم imm 5257 پر میکردم یه قسمتی داره به نام Purpose of my visit و من Returning worker انتخاب کردم ولی Fund Available for my stay میخواد من نمیدونم چقد باید بزنم اونجا میشه منو راهنمایی کنید
2024-01-14 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal