Viewed 59 times 1 Answers
1 Reply
اینجا در آلبرتا، دستورالعمل از چند ماه قبل این بوده که هر کسی که از دو دوز اولش یکیش یا هر دوش غیر از فایزر و مدرنا بوده و قصد سفر به کشوری داره که فقط ایندوتا رو قبول داره میتونه یک و یا دو نوبت دیگه یکی از ایندو رو بزنه که خیلیها هم مراجعه کردن و زدن و میزدن
2021-10-12 22:40:00

Similar Question:
#واکسن فایزر

جناب بنده دانشجوی کونکوردیا هستم و بیمه بلوکراس دارم، از ایران یک نسخه ازمایش خون دارم که نیاز دارم اینجا انجام بدم اصلا روند پزشکی اینجا رو نمیدونم سوال من این هست که فقط درصورتی که دکتر دانشگاه ازمایش رو بنویسه شامل بیمه میشه یا که پزشک های دیگر هم میتونن ؟
2021-10-21 21:47:00 #Canada

میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید میخوام برای مادرم انلاین وقت بگیرم اما در اخر شماره هلث کارت را که وارد میکنم قبول نمیکنه باید چکار کنم
2021-08-30 11:24:00 #Canada

من خدمتتون: مادرم برای پوکی استخوان یک دوز آمپول zoledronic acid را پارسال در ایران تزریق کردند و الان به تورنتو آمدند و باید دوز دوم را تزریق کنند بیمه مسافرتی دارند و ویزای ویزیتوری میشه راهنمایی کنید که چطور میتونیم اینجا براشون تزریق را انجام بدهیم؟ خیلی ممنونم از راهنماییتون⚘?
2021-08-31 13:37:00 #Canada

به محترم ممنون بابت وقت ارزشمندتون برای ساکنین ایران، که دو دوز سینوفارم زدند، دوز سوم میتونه آسترازنکا باشه؟
2021-12-04 10:53:00 #Canada