Viewed 54 times 1 Answers
0
پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 Canada پزشکی #راهنمایی بفرمایید
1 Reply
درود جان. وقتی تب نداره، آنتی بیوتیک نگیره بهتره. ولی زادیتن که همون کتوتیفن هست برای این جور موارد که حساسیت وجود داره بسیار داروی خوبیه. اینجا هم هست و میتونین بگین پزشکش براش بنویسه. بگین که همیشه بهش جواب میداده براتون مینویسن.
2021-10-11 12:53:00

Similar Question:
#راهنمایی بفرمایید

من می خوام دستگاه اکسیژن خون بخرم شابرز گرونتره از بقیه مثل والمارت وامازون هستش ایا بهتر ودقیق ترهم هست؟میشه راهنمایی بفرمایید چه برندی خوبه از کجا بخرم؟
2021-09-02 00:08:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-03 16:47:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-05 15:53:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

Miss T-Gohar salam You didn’t answer my question yet? با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-07 00:35:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

با مت همسرم استرس شدید داره در حالیکه گاهی به قلبش میزنهبصورت عصبی خواستم راهنمایی بفرمایید لز کدام دکتر می تونم سریع وقت بگیرم برای مصرف قرص و کاهش استرس همسرم بسیار سپاسگزارم
2021-10-04 05:01:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

ممنون بابت وقتی که اختصاص به راهنمایی در گروه دادین برای اختلاف طول پا لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه تخصصی باید مراجعه کرد؟ آیا پزشک خانواده و ارجاع از طرف ایشون امکانپذیره؟
2021-10-17 01:42:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی

به دکترهای گروه و همگی اعضا من در مورد ماینوکسیدین آیا ۵٪ که در کانادا برای خانمها هست و من از کاستکو خریدم برای رویش مجدد موها و پرشدنشون نتیجه داره؟ راستش من تهیه کردم و میترسم شروع کنم موهام خیلی وقته که ریزش دارند و در واقع کم پشت و نازک و دمج شدند و این موضوع خیلی ناراحتم میکنند البته در جریان هستم که از زمان شروع باید برای همیشه استفاده کنم ولی نمیدونم نتیجه اش طوری هست که آدم ترغیب به ادامه راه داشته باشه.! آیا کسی از شما اطلاعی و یا تجربه ای دارید؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید??
2021-11-23 18:47:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

و و لطفا راهنمایی بفرمایید پسر خواهرم برای کاشت مو می خواد بیاد ایران واز کلنیک ایران نوین در سعادت اباد و نیلفروشزاده وقت گر فتیم با این تفاوت که ایران نوین در یکروز بی حسی میده وکاشت انجام میشه ولی نیلفروشزاده در دو روز وبعداز یکسال پشت سر وهزینه اش هم حدود سه برابر ایران نوین ایا می دونین کدام بهتره ممنوننننننن
2021-12-02 15:00:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

، امیدوارم که خوب باشید من یک پسر ۶ ساله دارم جدیدا روی بینی پسرم داره جوش های سر سیاه ایجاد میشه این امر برای یک کودک در این سن طبیعی است یا باید از طریق پزشک اقدامات لازم را انجام دهم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان?
2021-12-07 16:46:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00 #Canada

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Canada

من دوز اول رو اول مي، در مونترال فايزر زدم و به فاصله ي ٣ ماه ، ٨ آگوست دز دوم رو خارج از كانادا آسترازنكا زدم … دو تا از متخصص : اول اينكه حد اكثر فاصله زماني بين دز اول و دوم فايزر براي اينكه كارت واكسن صادر بشه چقدره؟!؟ آيا از نظر علمي و البته پروتوكل هاي كشورهاي مختلف ، اصلا حداكثر فاصله ي زماني براش تعريف شده؟ دوم ؛ اگر بخوام دز سوم رو واكسن فايزر بزنم، چه فاصله اي از دز دوم كه آسترازنكا بوده بايد رعايت بشه؟!؟ پيشا پيش ممنون از پاسخ گويي صريح و صحيح تون كه هميشه بوده، و ميگم به همراه و متخ
2021-09-05 16:58:00 #Canada

اقاي دكتر پسر من ٥ سالشه و از روز ٤ شنبه سرماخوردگي شديد داره كه عقونت به گوش رسيده پزشك اول انتي بيوتيك نداد و يعد كه ديد گوش التهاب داره تازه انتي بيوتيك شروع كرد نواموكسين ٢٥٠ الان ٤ بار من بهش دارو رو دادم سرفه هاش و گلوش بهتره ولي درد گوش از بين نميره و مرتب از گوش درد گريه ميكنه من نگرانم ممكنه پرده گوش اسيب ديده باشه؟ نياز هست ببرم بيمارستان؟ چرا درد گوش از بين نميره پس؟ يا بايد بيشتر منتظر بمونم؟
2021-11-20 19:56:00 #Canada

چشم پزشک خوب می تونید به من معرفی کنید؟ راستش چند وقت پیش پسرم را بردم چشم پزشکی، چشم پزشک یک خانم دکتر ایرانی بودند، بعد حدود یکساعت انتظار (با توجه به اینکه وقت قبلی داشتم) متاسفانه در وسط معاینه تلفنشون زنگ خورد و ایشون شروع کردن به صحبت و از آنجایی که من کنارشون ایستاده بودم، متوجه شدم که دارند در مورد املاک صحبت میکنند، بگذریم یک معاینه انجام شد ولی من از طرز رفتار این پزشک محترم ناراحت شدم حالا دارم دنبال یک چشم پزشک دیگه میگردم ممنون میشم اگر به من معرفی کنید.
2018-12-11 21:59:00 #Canada

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Canada

جایی رو میشناسید که نوزادان بالای ۲۰ روزو ختنه کنند؟ من به مرکز کلینیک ریچموند هیل زنگ زدم ولی گفتند بالای ۱۴ روزو ختنه نمیکنند. میشه لطفا راهنمای کنید اگه جایی رو میشناسید؟
2020-12-30 17:39:31 #Canada پزشکی[کلینیک ] پزشکی[ کلینیک ریچموند هیل ] پزشکی