Home > دانشگاه
Viewed 59 times 4 Answers
0

، من ۳۴ سالمه و لیسانس عمران هستم ، ۱۲ سال سابقه کار مرتبط دارم ، آیلتس ۶،۵ دارم و فقط معدل لیسانسم ۱۳،۳۶ هستش ، بنظرتون من برای پذیرش گرفتن از این دانشگاه شانسی دارم یا خیر ؟

2021-10-11 08:05:00 Toronto دانشگاه #برای پذیرش گرفتن
4 Reply

این دانشگاه باید نشون بدی که اکادمیک چی داری. سابقه کار و بیمه و این چیزا برای پذیرش دانشگاه ملاک نیست. اگه توی حوزه اکادمیک مقاله داری و معدل بالایی داری شانس داری

2021-10-11 09:06:00

سابقه کاری خوبه داشته باشی ولی بیشتر برای مقطع دکتری. اونم تا سه سال. بیشتر از اون نشون میده که فرد در حوضه آکادمیک نیست و دیگه وارد بازار کار شده.آیلتس خوبه تقریبا ولی معدلت راستش خیلی خوب نبست. دانشگاه تورونتو خیلی دانشگاه خوبیه و سختگیره طبیعتا. البته اپلای کن به نظر من. ولی جاهای دیگه رو هم امتحان کن حتما. توی سایت دانشگاه بگرد، من یک جاش دیدم که جدول داشت بای کمترین معدل ها بر اساس کشور. ایران رو چک کن

2021-10-11 09:13:00

عذر میخوام ولی فکر نمیکنم خیلی پیشنهاد خوبی باشه الان با معدل ها و نمرات زبان خیلی بالاتر اون هم بدون هیچ وقفه تحصیلی بچه ها کلگری و امثالهم پذیرش میگیرن دانشگاه تورنتو مسلما پذیرشش خیلی سخت تره و اگر واقع گرایانه نگاه کنیم شانس ایشون اصلا بالا نیست اینکه اپلای کنن هزینه داره و وقتی احتمال پذیرش بسیار پایین هست کار عاقلانه ای نیست بهتره که اون مبلغ رو صرف دانشگاه های دیگه کنن

2021-10-11 09:16:00

مینیمم ها رو نداری برادر، پول دور ریختن هست همینجوری چشم بسته اپلای کنی. بگرد دنبال استاد، اگر پیدا کنی می تونی اپلای کنی. ولی با گپ غیراکادمیکی که داری پذیرش گرفتن برای دانشگاه خوب ممکن هست سخت باشه.

2021-10-11 09:21:00

QAmon

Similar Question:

#برای پذیرش گرفتن
Ask a Question