این دانشگاه باید نشون بدی که اکادمیک چی داری. سابقه کار و بیمه و این چیزا برای پذیرش دانشگاه ملاک نیست. اگه توی حوزه اکادمیک مقاله داری و معدل بالایی داری شانس داری
2021-10-11 09:06:00
سابقه کاری خوبه داشته باشی ولی بیشتر برای مقطع دکتری. اونم تا سه سال. بیشتر از اون نشون میده که فرد در حوضه آکادمیک نیست و دیگه وارد بازار کار شده.آیلتس خوبه تقریبا ولی معدلت راستش خیلی خوب نبست. دانشگاه تورونتو خیلی دانشگاه خوبیه و سختگیره طبیعتا. البته اپلای کن به نظر من. ولی جاهای دیگه رو هم امتحان کن حتما. توی سایت دانشگاه بگرد، من یک جاش دیدم که جدول داشت بای کمترین معدل ها بر اساس کشور. ایران رو چک کن
2021-10-11 09:13:00
عذر میخوام ولی فکر نمیکنم خیلی پیشنهاد خوبی باشه الان با معدل ها و نمرات زبان خیلی بالاتر اون هم بدون هیچ وقفه تحصیلی بچه ها کلگری و امثالهم پذیرش میگیرن دانشگاه تورنتو مسلما پذیرشش خیلی سخت تره و اگر واقع گرایانه نگاه کنیم شانس ایشون اصلا بالا نیست اینکه اپلای کنن هزینه داره و وقتی احتمال پذیرش بسیار پایین هست کار عاقلانه ای نیست بهتره که اون مبلغ رو صرف دانشگاه های دیگه کنن
2021-10-11 09:16:00
مینیمم ها رو نداری برادر، پول دور ریختن هست همینجوری چشم بسته اپلای کنی. بگرد دنبال استاد، اگر پیدا کنی می تونی اپلای کنی. ولی با گپ غیراکادمیکی که داری پذیرش گرفتن برای دانشگاه خوب ممکن هست سخت باشه.
2021-10-11 09:21:00

Similar Question:

وقت شما بخیر ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در جهت سوالم داره در اختیارم بذاره میخواستم بدونم کسی هست که برای پذیرش گرفتن مستر یا پذیرش کاری ،به مدارک پیش دانشگاهی و دیپلمش نیاز پیدا کرده باشه؟
2021-09-26 08:52:00 #Ottawa [برای پذیرش گرفتن] دانشگاه

من دارم این هست که برای پذیرش گرفتن از دانشگاه باید چندتا دانشگاه رو در نظر بگیریم و برای پذیرش از اونها اقدام کنیم...و برای پذیرش گرفتن باید مبلغی رو بهشون بدیم سوال من این هست که بعد از اینکه مثلا بعنوان مثال همه ی این دانشگاه ها به من پذیرش دادن ، خوب من قاعدتا باید یکی رو برم آیا میتونم پولم رو از بقیه ی اون دانشگاه هایی که نرفتم پس بگیرم ؟
2021-10-02 17:18:00 #Toronto [برای پذیرش گرفتن] دانشگاه

من دارم این هست که برای پذیرش گرفتن از دانشگاه باید چندتا دانشگاه رو در نظر بگیریم و برای پذیرش از اونها اقدام کنیم...و برای پذیرش گرفتن باید مبلغی رو بهشون بدیم سوال من این هست که بعد از اینکه مثلا بعنوان مثال همه ی این دانشگاه ها به من پذیرش دادن ، خوب من قاعدتا باید یکی رو برم آیا میتونم پولم رو از بقیه ی اون دانشگاه هایی که نرفتم پس بگیرم ؟
2021-10-02 17:18:00 #Toronto [برای پذیرش گرفتن] دانشگاه

من ۳۴ سالمه و لیسانس عمران هستم ، ۱۲ سال سابقه کار مرتبط دارم ، آیلتس ۶،۵ دارم و فقط معدل لیسانسم ۱۳،۳۶ هستش ، بنظرتون من برای پذیرش گرفتن از این دانشگاه شانسی دارم یا خیر ؟
2021-10-11 06:35:00 #Montreal [برای پذیرش گرفتن] دانشگاه

گپ تحصیلی بین لیسانس و فوق حداکثر چقدر میتونه باشه برای پذیرش گرفتن؟
2021-11-14 15:40:00 #Vancouver [برای پذیرش گرفتن] دانشگاه

از چه طریقی میتونیم بفهمیم در کدوم گرایش از یک رشته در یک دانشگاه مشخص، شانسمون بیشتره برای پذیرش گرفتن؟
2021-12-13 10:31:00 #Vancouver [برای پذیرش گرفتن] دانشگاه

، من در حال پر کردن اپلیکیشن هستم، در بخش اول ،قسمت Citizenship Status in Canada فقط دو آیکون وجود داره permanent Resident and study permit اجباری هست پر بشه بین این دو، من گیج شدم مگه بعد LOA نباید برای study permit اقدام کرد؟ آیا باید study permit رو تیک بزنم؟
2021-09-04 09:10:00 #Toronto