Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 45 times 0 Answers
0
در صورتی که در قسمت professional background سابقه کاریمون رو ذکر کنیم بعدن باید براش نامه سابقه کار و یا مدرک دیگه ای بیاریم؟
2021-10-10 12:47:00
Ottawa
دانشگاه
#سابقه کار
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#سابقه کار
من 40 سال سن دارم و آیلتس 7 و 15 سال سابقه کار در زمینه برق قدرت آیا برای استانی شانسی دارم برای پی آر شدن؟
2021-09-02 00:38:00
#Nova scotia
[سال سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
من می خوام برای یک دوره post graduate اقدام کنم و در ریکوایرمنتها فقط مدرک دانشگاهی و نمره زبان رو نام برده آیا نیازی به ریز نمرات نیست؟ و همچنین رشته ای که می خوام اقدام کنم مرتبط به سابقه کارم هستش چه مدرکی رو باید بزارم؟ ممنون
2021-09-03 00:13:00
#Ontario
[سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
این course description فقط برای دروس دبیرستانه؟ من یک سال توی دتمشگاهم درس خوندم و الان در شرف آغاز ترم سه هستم می خواستم بدون آیا حتما باید برای دانشگاهمم بیارم؟حتی اونتیی که شروع نشده؟ و اینکه ایا سابقه و رنک دتنشگاهم و سابقه کاری برای لیسانس مفیده؟
2021-09-04 08:11:00
#Toronto
[سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
میخاستم یه مشورتی بگیرم از اینکه ایا من واجد شرایط هستم یا هر برنامه دیگه ای با توجه به شرایط من سن 32 تحصیلات: فوق لیسانس اتوماسیون و ابزاردقیق سابقه کار: 2 سال مرتبط با فوق لیسانس (پالایشگاه گاز) سطح زبان: clb8 Listening:7.5 Reading:6.5 Writing:6.5 Speaking:6.5 و مورد اخر برادرم pr کانادا داره و ساکن تورونتو هست. بنظر شما من واجد شرایط هستم و میتونم ثبت نام کنم و ثبت نام کنم چقدر احتمال داره قبول بشم با تشکر
2021-09-05 14:42:00
#Alberta
[سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
من لیسانس مهندسی عمران رو سال ۸۸ با معدل ۱۲.۳۳ از دانشگاه آزاد اهواز گرفتم بعد از فارغ التحصیلی تا الان به طور پیوسته سابقه کار تمام وقت مرتبط دارم به نظرتون شانسی برای ویزای تحصیلی ارشد دارم الان ۳۹ ساله هستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ?
2021-09-06 01:17:00
#Alberta
[برای ویزای تحصیلی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
من فارق التحصیل مکانیک بیوسیستم دانشگاه تهرانم و میخواستم mba بخونم نمره زبانم ۸ نمره gre 330 هستش سابقه کار مرتبط با mba و مدیریت ندارم شانس گرفتن فاند و یا پذیرش از این دانشگاه رو دارم ؟؟؟
2021-09-06 05:46:00
#Ottawa
[سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
اینجا کسی دیتاساینس میخونه؟ میشه بگید احتمال پذیرشش چطور هست و اینکه وضعیت دانشگاه از نظر درس و استاد چطوری؟ کارشناسی نرم افزار ۱۷/۴۰ ارشد نرم افزار ۱۷/۲۰ تافل ۱۰۸ نمره های کارشناسی:(ریاضی۱ : ۱۶/۷۵ ریاضی۲: ۱۷/۵ ریاضی مهندسی:۱۸ آمار:۱۳ معادلات دیفرانسیل:۱۹/۵ گسسته:۱۷/۵ برنامه نویسی:۲۰ برنامه نویسی پیشرفته:۱۸) سابقه کار مرتبط ۶ سال تزبیس میخوام اقدام کنم و بررسی کردم استاد نمیخواد اگر غیر از اینه لطفا بگسد مرسی.
2021-09-06 13:35:00
#Montreal
[سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
با معدل ۱۲ رشته عمران با ۳ سال سابقه کار و ایلتس ۶ می تونم پذیرش بگیرم!!
2021-09-07 15:45:00
#Toronto
[سال سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
، شب و روزتون سبز ? ۲۸ سالمه لیسانس علوم بالینی ازمایشگاهی (با سابقه کار) و ارشد بیوشیمی بالینی دارم هر دوش با معدل کل ۱۶.۵ ایلتس ۶،۵ یک سری کارهای پژوهشی و دوره های مربوطه انجام دادم و سرتیفیکیت هایی دارم مقاله ای ندارم و نمیتونم برای پی اچ دی اقدامی کنم *قصد دارم سکند مستر بخونم* ایا برای مستر مقاله لازمه در رشته های بیولوژی و ساینس؟؟ چه رشته ای رو میتونم بخونم و بهتره با توجه به بکگراندم تا بتونم بعدش کار کنم؟ اینکه برای سکند مستر میخوام بخونم شانس رو کمتر میکنه یا بیشتر؟ برای متقاعد کردم اس
2021-09-07 22:36:00
#Montreal
[پی اچ دی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
، میخواستم راهنماییم کنین با رزومه زیر امکان پذیرش ارشد دارم؟ کارشناسی ناپیوسته معدل ۱۴.۵۲ جی آر ای ۳۱۰ تافل ۱۰۲ شش سال سابقه کار مرتبط با رشته
2021-09-08 01:32:00
#Montreal
[سال سابقه کار]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی هست که ارشد رو تموم کرده اما بجای رفتن به مقطع بالاتر، برای ارشد مجدد اپلای کرده باشه در صورتی که سربازی ام نرفته باشه و مشمول باشه اگر کسی هست که میتونه راهنمایی کنه چجوری میشه از ایران تو این شرایط رفت ممنون میشم ??♂️
2021-09-03 12:37:00
#Ottawa
0
Votes
0
Answers
42
Views
در صورتی که در مقطع دکتری پذیرش گرفته باشیم و بعد از 2 سال بخوایم معادل ارشد بگیریم امکان پذیر هست؟ منظورم در دانشگاه البراتس همچین قانونی و جود داره؟
2021-09-12 04:55:00
#Ottawa
0
Votes
0
Answers
42
Views
من از یکی از اساتید برای مقطع دکتری آفر گرفتم و برای summer 2022 میخام اپلای کنم تا ۱ اکتبر زمان داره نمره زبانم آخر این هفته میاد که بتونم آپلود کنم از کسی هست که بتونن راهنمایی کنن که در قسمت supplementary documents دقیقا چه مواردی باید ارسال بشه در اپلیکیشن فرم که زودتر آماده کنم؟ به جز رزومه و ریز نمرات که آماده دارم چون تا مراحل قبلی تکمیل نشه، وارد این مرحله نمیشه که بتونم لیست مدارک مورد نیاز رو ببینم
2021-09-10 02:04:00
#Ottawa
0
Votes
0
Answers
44
Views
من موقع اپلای کردن تو قسمت academic history هر چی اسم موسسه و دانشگاههامو میزنم پیدا نمیکنه و در آخر هم خطا میده کسی تجربه ای داشته؟
2021-08-29 09:14:00
#Ottawa
0
Votes
0
Answers
48
Views
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00
#Ottawa
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal