Viewed 54 times 0 Answers
0
من برای ویزای دانشجویی اقدام کردم نامه بایو امروز اومده و گفته پرونده در پروسه قرار داره ولی چیزی از قبولی مرحله اول نگفتن آیا این مورد نشان دهنده قبولی مرحله اول است ؟
2020-11-10 09:16:20 Montreal مهاجرت # #ویزای دانشجویی #نامه بایو
Similar Question:
#
#ویزای دانشجویی
#نامه بایو
#ویزای دانشجویی

من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Canada [ویزای دانشجویی] مهاجرت

توی فرم 5645 (اطلاعات خانواده) برای ویزای دانشجویی اپلیکنت میشه خود دانشجو حالا سوالم اینه توی فرم 5645 همراه دانشجو اپلیکنت میشه شخص همراه و spouse میشه همسر(نفر اصلی)؟
2021-09-07 00:53:00 #Canada [ویزای دانشجویی] مهاجرت

برای تمکن مالی کانادا نوشته برای ۴ ماه ۱۰ هزار دلار کانادا باید تو حسابمون داشته باشیم خب من از ۴ ماه پیش که شاید پلنی برای ویزای دانشجویی نداشتم یا اصلا معلوم نبود بتونم پذیرش بگیرم نمیشه تمکن یک ماهه داد ولی با مبلغ بیشتر؟
2021-09-12 12:45:00 #Canada [برای تمکن مالی] مهاجرت

من حدودا ۲ هفته دیگه سابمیت میکنم از الان میتونم وقت بایو بگیرم؟ یا حتما باید صبر کنم بعد از سابمیت نامه بایو بیاد برام؟
2021-09-11 12:36:00 #Canada [نامه] مهاجرت

بنده دکترای کامپیوتر دارم و سابقه کارکانادایی یکسال و نه ماه درهالیفکس تیرماه امسال هم اکسپرس اینتری ثبت نام کردم هم برنامه استانی نوااسکوشیا اما به دلیل اینکه سابقه کارکانادایی ام ۵ سال ازش گذشته مورد قبول نوااسکوشیا نشد و اصلا پرونده ادامه پیدا نکرد ?اکسپرس اینتری هم امتیاز سابقه کارکانادایی ام رو درنظر نگرفت بخاطر اینکه ازش ۵ سال گذشته اخیرا یک پوزیشن پستداک در ساسکچوان اکی شدم برای ورک پرمیت مجددا اقدام کردم اما هنوز نامه بایو همسرم نیومده?? سوالم اینه، الان من برای برنامه استانی ساسکچوان م
2021-09-20 04:04:00 #Saskatoon [برای ورک پرمیت] مهاجرت

یکی از آشنا ها خودش و پسرش تحصیلی پروندش رو سابمیت کردن گزینه بایو رو اشتباه زدن انجام دادن حال مشکل اینجاست که نامه بایو پسرش نیومده و سابمیت انجام شده ,چه کار میشه کرد؟
2021-10-09 18:13:00 #Canada [کار] مهاجرت

و ، برای ویزای همراه چه مدارکی دال بر حقیقی بودن ازدواج لازم است؟چون به تازگی عقد صورت گرفته همزمان با لیبل خوردن ویزای تحصیلی همسرم.و چه زمانی برای اقدام من برای ویزای کار مناسب هست ؟قبل یا بعد از لند ایشون و چه مدت قبل و بعد؟ ممنون از پاسخگوییتان
2021-10-02 01:31:00 #Montreal

توی فرم 5645 (اطلاعات خانواده) برای ویزای دانشجویی اپلیکنت میشه خود دانشجو حالا سوالم اینه توی فرم 5645 همراه دانشجو اپلیکنت میشه شخص همراه و spouse میشه همسر(نفر اصلی)؟
2021-09-07 00:53:00 #Montreal

داشتم من ویزای ویزیتوری کانادا رو دارم، الان ایران هستم و برای ویزای دانشجویی اقدام کردم حالا سوال من این هستش چون یک بار چند سال پیش برای ویزای ویزیتوری انگشت نگاری کردم آیا باز هم باید برای ویزای دانشجویی انگشت نگاری کنم؟
2021-10-05 08:59:00 #Montreal

سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

من با ناک شغلی مهندس شیمی برای پی ان پی (از طریق BC Postgraduate)و اکسپرس اینتری اپلای کردم الان در مرحله ای هستم که باید مدارک رو اپلود کنم، اما شرکتی که توی ایران باهاشون کار کردم نامه ی کاری رو به جای chemical engineer برای من data analyst زدن، الان میتونم ناک شغلی رو عوض کنم؟
2021-08-31 03:35:00 #Montreal