Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#ارشد مکانیک

من برای مستر مجدد اقدام کردم برای رشته Master of administrativeگرایش human resource خودم ارشد مکانیک دارم جاب آفر مدیر فنی کارخانه داشتم
2021-09-07 11:32:00 #Canada [برای مستر مجدد] ویزا

من دیروز بدلیل هدف سفر و تراول هیستوری ریجکت شدم در صورتیکه سفر به ترکیه و جمهوری اذربایجان داشتم البته برای MBA کانادا وست اقدام کرده بودم بنظرتون اگه بخوام برای ارشد مکانیک مک مستر پذیرش بگیرم دوباره احتمال همین ریجکتی تراول هیستوری هست یا نه؟
2021-10-06 05:01:00 #Canada [ارشد مکانیک] ویزا

کسی هست که ویزای post graduate work permit یا open work-permit از هر نوعی رو به شکلی paper based اقدام کرده باشه برای تمدیدیش؟ از وقتی از طریق پست رسیده دستشون چقدر طول کشید تا ایمیل بگیرید که مدارک رسیده دستشون و بتونید link کنید به اکانت انلاینتون ؟ و چقدر طول کشید که خود work permit رو بگیرید؟ خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
2021-08-29 13:06:00 #Canada

من برای مستر مجدد اقدام کردم برای رشته Master of administrativeگرایش human resource خودم ارشد مکانیک دارم جاب آفر مدیر فنی کارخانه داشتم
2021-09-07 11:32:00 #Canada

آقا ۴۰ سال و آقا۴۵ سال متاهل چقدر شانس ویزا برای ویزای تحصیلی دارن؟۴۰ ساله لیسانس عمران فارق تحصیل ۹۷ و ۴۵ ساله از زمانی که مهندسی مکانیکشو گرفته در ایران خودرو مشغول به کار بوده
2021-08-31 23:47:00 #Canada