Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 42 times 0 Answers
0
کسی از هست که برای مقطع کارشناسی اپلای کرده باشه؟
2021-09-07 01:02:00
Canada
ویزا
#مقطع کارشناسی
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#مقطع کارشناسی
همسر بنده ناپیوسته دامپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی دامپزشکی هستن خودم هم کارشناسی مهندسی شیمی با ۷ سال سابقه در صنعت نفت و پتروشیمی هردو مشکل زبان نداریم اما فعلا برای آیلتس اقدام نکردیم بنظرتون برای ایشون بهتره تا مقطع دکترا ایران تکمیل کنه و بعد پیگیری مهاجرت به کانادا باشیم یا بهتره برای phd اقدام به پذیرش تحصیلی توی دانشگاه های کانادا انجام بدن و بنده بعنوان همراه برای اشتغال اونجا اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 09:16:00
#Canada
[مقطع کارشناسی ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه لطفا سریعتر بهم میگین که از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم یزد هستش) ? و اینکه رتبه بندی دانشگاهای آزاد تو اینترنت هست؟ و
2021-09-10 05:49:00
#Canada
[مقطع کارشناسی ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
اگر لطف کنید راهنماییم کنید من نتایجن اومده در مقطع کارشناسی ۱.رشته صنایع دانشگاه ازاد تهران مرکز ۲ رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه خلیج فارس بوشهر برای اپلای ارشد و بازار کار بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم
2021-09-26 03:43:00
#Canada
[در مقطع کارشناسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
با خدمت همگی در مکاتبه با برخی از اساتید دانشگاهها برای مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری(که تز بیس هستند و نیاز به سوپروایزر داشته و فاند دارند)جواب میدند که شما اول اپلای کنید و بعد از بررسی اپلیکشن شما توسط Admission Committee چنانچه انتخاب شدید میتونیم با هم راجع به پروژه های من بحث کنیم و میتینگ داشته باشیم.حالا سوال من اینه آیا اگر تمام شرایط Admission رو داشته باشم انتخاب میشم؟ چون قبلا پیش اومده برای رشته هایی که کورس بیس بودند و شرایطم خیلی بهتر از Requirement های مورد نیاز اون رشته و دانشگاه
2021-09-29 18:18:00
#Canada
[مقطع کارشناسی ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
اگر لطف کنید راهنماییم کنید من نتایجم اومده در مقطع کارشناسی ۱.رشته صنایع دانشگاه ازاد تهران مرکز ۲ رشته مهندسی شهرسازی دانشگاه خلیج فارس سراسرس روزانه بوشهر برای اپلای ارشد و بازار کار بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم??????
2021-10-01 02:13:00
#Canada
[در مقطع کارشناسی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
اینجا کسی هست که تو مقطع کارشناسی برای رشته کامپيوتر پذیرش گرفته باشه؟؟؟
2021-10-06 10:34:00
#Canada
[پذیرش گرفته باشه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
برای نوشتن رزومه حضور در کنگره ها ارزشی نداره؟! من چند نمونه رزومه دیدم و کسی از حضور در کنگره ننوشته بود! ممنون میشم راهنمایی کنید?
2021-08-29 09:27:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
و من ویزاوورک پرمیت همراه دارم و به تنهایی میخوام برم کانادا کسی از هست بتونه درمورد نگارش متن اتورایزشن لتر فقط قسمت مربوط detailed purpose of travel کمکی بکنه یا اگر خودش متنی اماده داره برام ارسال بکنه ممنون
2021-09-05 09:44:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
واسه ویزا علاوه بر داشتن تمکن مالی ساپورتر نیاز هست که تمکن مالی خودم رو هم ارائه بدم ؟ من کلا سابقه ی کار نداشتم واسه همین منبع درامدی واسه اون تمکن نمیتونم ارائه بدم در این حالت بهتره که فقط تمکن مالی ساپورتر رو نشون بدم؟
2021-09-02 14:15:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
کسی هست که برای ویزا اول خودش اقدام کرده باش و بعدش برای همسرش کنه و همسرش به عنوان تای معرفی کرده باش؟
2021-09-03 08:59:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی هست اسم chat group که برای پذیرش دانشگاه های کانادا هست رو بدونه؟
2021-08-31 05:48:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
با خدمت همگی در مکاتبه با برخی از اساتید دانشگاهها برای مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری(که تز بیس هستند و نیاز به سوپروایزر داشته و فاند دارند)جواب میدند که شما اول اپلای کنید و بعد از بررسی اپلیکشن شما توسط Admission Committee چنانچه انتخاب شدید میتونیم با هم راجع به پروژه های من بحث کنیم و میتینگ داشته باشیم.حالا سوال من اینه آیا اگر تمام شرایط Admission رو داشته باشم انتخاب میشم؟ چون قبلا پیش اومده برای رشته هایی که کورس بیس بودند و شرایطم خیلی بهتر از Requirement های مورد نیاز اون رشته و دانشگاه
2021-09-29 18:18:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
همسر بنده ناپیوسته دامپزشکی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش فیزیولوژی دامپزشکی هستن خودم هم کارشناسی مهندسی شیمی با ۷ سال سابقه در صنعت نفت و پتروشیمی هردو مشکل زبان نداریم اما فعلا برای آیلتس اقدام نکردیم بنظرتون برای ایشون بهتره تا مقطع دکترا ایران تکمیل کنه و بعد پیگیری مهاجرت به کانادا باشیم یا بهتره برای phd اقدام به پذیرش تحصیلی توی دانشگاه های کانادا انجام بدن و بنده بعنوان همراه برای اشتغال اونجا اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-03 09:16:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
من پذیرش برای کارشناسی گرفتم برای دانشگاه SFU میخوام برای ویزام اقدام کنم الان اما همه میگن ریجکت میشی چون ۲۲ سالمه میشه اگر کسی از بیشتر اطلاع داره کمکم کنه
2021-08-29 16:45:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
اینجا کسی هست برای canada west اپلای کرده باشه؟
2021-10-01 12:14:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
48
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal