![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
من هنوز خودم کورس هامو انتخاب نکردم اما میدونم که از طریق اپلیکیشن Dal mobile میشه تاریخ شروع کلاسها و همه چی هم توی همون اپلیکیشن فکر میکنم باشه
2021-10-07 08:29:00
ممنونم لطف کردید
2021-10-07 10:42:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#نامه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
خوبم یه استاد به من ای جواب رو داده Hi Maya, You will be allowed to work for 12 hr/wk in regular terms (fall & winter) During regular terms, I believe you can find TA positions for about 5-7 hr/wk and you can work as a RA for the rest time with me The current pay rate is about $21-$22 per hour It should cover most of your tuition cost if not all. Let me know if you have further concerns اگر TAیا RA بشم تو نامه ی دانشگاه میاد و باز به تپکن مالی نیاز هست؟ و این کفاف فقط شهریه رو میده؟
2021-08-29 08:52:00 #Saskatoon [دانشگاه] دانشگاه
كسي ميدونه Study plan رو بهتره مثل نامه پشت سر هم بنويسيم يا هر سوال رو جدا جدا؟
2021-08-29 11:27:00 #Halifax [نامه] دانشگاه
آيا برنامه استاني نوااسكوتيا در حال اجراست يا اميدي به شروعش وجود داره؟
2021-08-30 01:02:00 #Nova scotia [نامه] دانشگاه
از کسانی که ویزاشونو سابمیت کردن یا اینکه پاس ریکوئست شدن مدارکی که برای ویزای مقطع ارشد لازمه اصل دانشنامه لیسانس و ریز نمرات هم لازمه یا نه؟؟؟؟؟
2021-08-30 03:55:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
دانشگاه لاوال, برای مقطع دکترا, دانشنامه ارشد رو نیاز داره آیا؟
2021-08-30 10:26:00 #Quebec City [دانشگاه لاوال] دانشگاه
سوال ديگه اينكه اگر بتوان پوزيشن پست داك يا فرصت مطالعاتي از دانشگاه هاي اين استان گرفت آيا مي توان بعد از يك سال با برنامه استاني براي نومينيت شدن استاني (قبل از ورود به پول اكپرس اينتري) يا برنامه مناسب ديگري اقدام كرد؟
2021-08-30 11:05:00 #Nova scotia [دانشگاه] دانشگاه
اگر خودمون هزینه تحصیلمونو بدیم بازم باید از استادای ایران نامه داشته باشیم؟
2021-08-30 12:27:00 #Montreal [استاد] دانشگاه
من اپريل كه پذيرش گرفتم تا نامه ادميشنم شهريه سالي ٦ هزارتا بود الان تغيير كرده ٨ هزار و خورده اي شده دانشگاه هم نامه ادميشن جديد نميده شما تو فايل مالي ويزا چجور توضيح دادين اين مسئله رو؟
2021-08-30 15:28:00 #Saskatoon [دانشگاه] دانشگاه
یورک ازم خواسته برای دیفر کردن پذیرشم باید به مدرسم بگم کارنامه دوازدهممو براشون بفرسن ولی خو مدرسه همچین کاری نمیکنه نه ایمیل نه هیچی حتی دیپلممو با ترجمه و همه ی مهرای لازمو ایمیل کردم بازم میگن مدرسه باید بفرسه کسی میدونه چیکار کنم؟ راه حلی هستش؟
2021-08-30 16:52:00 #Toronto [کار] دانشگاه
واسه گپ تحصیلی نیاز هست که سابقه بیمه یا نامه از محل کار رو اپلود کنیم یا همون توضیحی که توی sop یا cv بنویسیم کافیه؟
2021-08-30 17:46:00 #Vancouver [کار] دانشگاه
و اینکه برای ویزا باید حتما ترم اول را تو سایت ثبت نام کرد و تاییدیه را جز مدارک قرار داد یا نه همون نامه پذیرش کافی هست
2021-09-01 01:39:00 #Halifax
دوستا دیگه داشتم در نامه پذیرش من نوشته مدارک را پست کنید یا از طریق ایمیل توسط دانشگاه تون ارسال کنید من پیگیری کردم واحد بین الملل دانشگاه ازاد این مار را میکنه و هزینه ای دریافت میکنه و از طریق ایمیل رسمی دانشگاه ازاد مدارک را ارسال میکنه من این کار را انجام دادم و دیروز دانشگاه ازاد از تهران بهم ایمیل زد که مدارکت به دانشگاه کونکوردیا ارسال شده میخواستم بدونم دیگه پستی لازم نیست که مدارک را ارسال کنم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-01 02:17:00 #Halifax
پذیرش من برای می ۲۰۲۲ هست بنظرتون بهتره الان برای سفارت اقدام کنم یا ژانویه؟ (با توجه به اینکه گفته میشه که ریجکتی های بالای اخیر بخاطر اینه اخر سال هستیم و ظرفیت سالانه ویزاهای دانشجویی ته کشیده و بهتره برای سفارت، اول سال بعد اپلای کنیم؟)
2021-11-20 00:36:00 #Halifax
چون من برای همسرم هم Open Work Permit رو درخواست کردم در پاسخ هایی که قبلا دادم، الان براش فرم Family Information اومده که باید پر کنه این فرم قابلیت Save شدن داره ولی قابلیت Validate کردن نداره ایا این رو هم نیازه که پرینت گرفته بشه و امضا بشه و بعد دوباره اسکن؟
2021-08-29 09:39:00 #Halifax
یکی از اساتید آلبرتا جواب ایمیلم ریز نمرات لیسانس و ارشد رو خواسته و من دارم برای دکتری مجدد اپلای میکنم و دقیقا توی ایمیل گفتم که دکتری مجدد میخوام اپلای کنم معدل لیسانس من اصلا خوب نیست ولی رزومه ارشد و دکتریم بیش از حد معمول خوبه این که برای اولین ارتباط ریر نمرات لیسانس رو ببینه احتمالا کلا ریجکتم میکنه نه؟
2021-09-29 12:32:00 #Halifax
من نامه پذیرش unconditional اومد برام شروع ترم من ژانویه است الان باید انتخاب واحد کنم ؟
2021-09-14 00:59:00 #Halifax