Viewed 54 times 1 Answers
0
با بر ارجمند در فرم 1295 مربوط به همراه applicant اصلی ( خودم ) یعنی همسرم که با من خواهد آمد، پس از انتخاب Open work permit، خواسته شده تا آدرس محل کار مورد نظر وارد شود خب ایالت و شهر که مشخص اند در قسمت آدرس که ستاره دار هست چه باید نوشت با توجه به اینکه ایشان همراه من هستند و طبیعتا پس از آمدن به آنجا و پیدا کردن کار امکان ارایه آدرس محل کار وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی کنید
2021-10-06 15:55:00 Canada مهاجرت #پیدا کردن کار
1 Reply
سلام وقت بخیر آدرس محل کار اجباری نیست چون نوع ویزاشون اپن ورک پرمیته و با جاب آفر به کانادا نمیرن
2021-10-06 16:31:00

Similar Question:
#پیدا کردن کار

. برای پیدا کردن کار در رشته کامپیوتر آیا نیاز به معادلسازی مدرک کبک equivalence هست؟
2021-09-01 09:50:00 #Montreal [پیدا کردن کار] مهاجرت

و عرض در شهر تورنتو یه مدرسهای هست در زمینه تبلیغات که یه دوره یه ساله داره که بنده تمایل به خوندنش دارم و از اونجایی که کارم در حال حاضر در همین رشته است خواستم ببینم بعد از تحصیل یه سال در این مدرسه و چون خود مدرسه هم ۳ ماه کارآموزی میفرسته، بنده اجازه ۹ ماه کار در کانادا رو دارم که بعدش برای pr اقدام کنم؟ چون شنیدم به ازای یه سال تحصیل اجازه یه سال کار رو داری همچنین دوره انگلیسی گذروندن از جاهای معتبر دورههای یه ماهه که به رشته و کار مرتبط باشه کمکی در اخذ ویزا و یا پیدا کردن کار میکنه؟
2021-09-25 09:41:00 #Canada [بعد از تحصیل] مهاجرت

وعرض ادب بعداز اینکه در روش EE،فرد پذیرفته میشه برای ساسکاچوان،آیا برای گرفتن pr,باید در ناک شغلیش مشغول بکار بشه؟محدودیت زمانی وجودداره برای پیدا کردن کار؟
2021-10-07 06:37:00 #Saskatoon [پیدا کردن کار] مهاجرت

من با سابقه ۱۵سال رییس شعبه در شرکت های بیمه و دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مدیریت بیمه و دانشجوی دکتری رشته مهندسی مالی و دارای زن و یه فرزندچطور میشه به کانادا مهاجرت کرد و امکان پیدا کردن کار هم وجود داره ؟
2021-01-20 15:16:37 #Montreal [مهاجرت][کانادا ][بیمه ][کارشناسی ][کارشناسی ارشد] مهاجرت

بعد از گرفتن ویزا و رفتن وهمه این داستانا واسه کانادا دولت کانادا تا شروع زندگی روتین و پیدا کردن کار کمکی میکنه؟
2020-12-05 09:24:30 #Montreal [ویزا][کانادا ][دولت کانادا ][کار] مهاجرت

با برای کسی که امتیازش ۳۰۷ هست پیشنهاد باز کردن پروفایل اکسپرس انتری رو می دید ؟ البته ایشون در چند ماه آینده می خوان نمره زبان رو ارتقا بدن شاید این گزینه برای استانی ها شانسی باشه تا نمره زبانشون رو آپدیت بکنند
2021-08-31 03:54:00 #Canada

بر ارجمند سوالی درباره اپلای ویزای دانشجویی دارم : قسمتی هست که می پرسه Do you have a valid work permit or study permit, and need a visa to return to Canada? (required) اینجا دو تا گزینه تقریبا یکسان هست یکی I have a study permit for a specific institution or level of education و گزینه بعدی که I have a study permit من برداشتم اینه که اگر من نامه پذیرش از دانشگاه بخصوصی رو دارم باید گزینه اول رو انتخاب کنم ، اما گزینه دوم هم به نوعی اینو پوشش میده لطف می کنید راهنمایی بفرمایید؟
2021-10-04 04:38:00 #Canada

در فرم ۵۲۵۷ اگر از خدمت سربازی معاف شده باشیم قسمت military service رو میزنیم No, درسته؟ احتیاج به کار دیگه ای که نیست، درسته؟
2021-09-25 05:45:00 #Canada

بعد از نامینیشن اگر oid باشیم چه مدارکی تو فدرال میخوان چون راهنمارو که خوندم فقط باید چند تا فرم پر میکردیم مثل ee نمیخواد دوباره کل مدارک (سابقه کار، فاند ستلمنت و …) بفرستیم؟
2021-08-31 04:45:00 #Canada