Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 44 times 0 Answers
0
. برای پیدا کردن کار در رشته کامپیوتر آیا نیاز به معادلسازی مدرک کبک equivalence هست؟
2021-09-01 09:50:00
Montreal
مهاجرت
#پیدا کردن کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#پیدا کردن کار
و عرض در شهر تورنتو یه مدرسهای هست در زمینه تبلیغات که یه دوره یه ساله داره که بنده تمایل به خوندنش دارم و از اونجایی که کارم در حال حاضر در همین رشته است خواستم ببینم بعد از تحصیل یه سال در این مدرسه و چون خود مدرسه هم ۳ ماه کارآموزی میفرسته، بنده اجازه ۹ ماه کار در کانادا رو دارم که بعدش برای pr اقدام کنم؟ چون شنیدم به ازای یه سال تحصیل اجازه یه سال کار رو داری همچنین دوره انگلیسی گذروندن از جاهای معتبر دورههای یه ماهه که به رشته و کار مرتبط باشه کمکی در اخذ ویزا و یا پیدا کردن کار میکنه؟
2021-09-25 09:41:00
#Canada
[بعد از تحصیل]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
با بر ارجمند در فرم 1295 مربوط به همراه applicant اصلی ( خودم ) یعنی همسرم که با من خواهد آمد، پس از انتخاب Open work permit، خواسته شده تا آدرس محل کار مورد نظر وارد شود خب ایالت و شهر که مشخص اند در قسمت آدرس که ستاره دار هست چه باید نوشت با توجه به اینکه ایشان همراه من هستند و طبیعتا پس از آمدن به آنجا و پیدا کردن کار امکان ارایه آدرس محل کار وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی کنید
2021-10-06 15:55:00
#Canada
[پیدا کردن کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
وعرض ادب بعداز اینکه در روش EE،فرد پذیرفته میشه برای ساسکاچوان،آیا برای گرفتن pr,باید در ناک شغلیش مشغول بکار بشه؟محدودیت زمانی وجودداره برای پیدا کردن کار؟
2021-10-07 06:37:00
#Saskatoon
[پیدا کردن کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من با سابقه ۱۵سال رییس شعبه در شرکت های بیمه و دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مدیریت بیمه و دانشجوی دکتری رشته مهندسی مالی و دارای زن و یه فرزندچطور میشه به کانادا مهاجرت کرد و امکان پیدا کردن کار هم وجود داره ؟
2021-01-20 15:16:37
#Montreal
[مهاجرت]
[کانادا ]
[بیمه ]
[کارشناسی ]
[کارشناسی ارشد]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
بعد از گرفتن ویزا و رفتن وهمه این داستانا واسه کانادا دولت کانادا تا شروع زندگی روتین و پیدا کردن کار کمکی میکنه؟
2020-12-05 09:24:30
#Montreal
[ویزا]
[کانادا ]
[دولت کانادا ]
[کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
42
Views
سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟
2023-02-10 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
برای ازمون تف کانادا برای امتیاز دوم ساسکا ، هرچهار مهارت رو امتحان باید بدیم ؟ من هدفم clb 4 هست ، طبق جدول همون سطح A2 میشه درسته ؟ امروز معلم زبان من گفت که شاگرداش که برای کبک اقدام میکردن فقط لیسنینگ و اسپیکینگ رو امتحان دادن برای همین من دچار تردید شدم
2021-08-29 10:34:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
و غرض از مزاحمت اینکه ، اگر سایتی رو برای پیداکردن دانشگاه های اروپایی میشناسن ، ممنون میشم منت بزارین برای من بفرستین مرسی?
2021-09-29 16:15:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
وعرض ادب بعداز اینکه در روش EE،فرد پذیرفته میشه برای ساسکاچوان،آیا برای گرفتن pr,باید در ناک شغلیش مشغول بکار بشه؟محدودیت زمانی وجودداره برای پیدا کردن کار؟
2021-10-07 06:37:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
و عرض در شهر تورنتو یه مدرسهای هست در زمینه تبلیغات که یه دوره یه ساله داره که بنده تمایل به خوندنش دارم و از اونجایی که کارم در حال حاضر در همین رشته است خواستم ببینم بعد از تحصیل یه سال در این مدرسه و چون خود مدرسه هم ۳ ماه کارآموزی میفرسته، بنده اجازه ۹ ماه کار در کانادا رو دارم که بعدش برای pr اقدام کنم؟ چون شنیدم به ازای یه سال تحصیل اجازه یه سال کار رو داری همچنین دوره انگلیسی گذروندن از جاهای معتبر دورههای یه ماهه که به رشته و کار مرتبط باشه کمکی در اخذ ویزا و یا پیدا کردن کار میکنه؟
2021-09-25 09:41:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای سابمیت ویزا حتما صبر کنیم caq بیاد؟ با رسید پرداخت سابمیت کردن کار اشتباهیه؟ ?
2021-09-11 11:54:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
دیگه اینکه در ریجکت قبلی اعلام نکردم مستر دارم ولی در اپلای جدید اعلام کردم دارم؟ این کار درستی هست که به سفارت اعلام کنم دارم؟ با توجه به پرونده قبل مشکلی پیش نمیاد؟ بازهم سپاسگزارم
2021-08-31 17:39:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام...وقت به خیرکسی در رشته های هنر مقاله در ژورنالهای isi به چاپ رسونده؟یه سوال در این مورد داشتم
2023-02-10 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
در مورد ارتباط مدرک تحصیلی و سابقه کار دارم و خیلی ممنون میشم پاسخ دقیق بدید. من لیسانسم مهندسی برقه و فوق لیسانسم مهندسی کامپیوتر بیش از ۱۰ سال هم سابقه کار مستند در زمینه نرم افزار دارم ناکهای رشته کامپیوتر رو که شرح وظایفش رو نگاه میکنم تقریبا همگی نوشتن لیسانس باید در زمینه آی تی باشه این یعنی اینکه من اصلا شانسی ندارم برای کانادا و بخصوص ساسکاچوان ؟؟
2021-09-03 01:52:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal