Viewed 54 times 0 Answers
0
عرض و سوالی داشتم خدمتتون من به عنوان اپلیکنت اصلی در حال اقدام تحصیلی برای مقطع ارشد کانادا و آمریکا هستم همسرم هم به عنوان همراه برای ویزای F-2 آمریکا و OWP کانادا اقدام خواهد کرد میخواستم بدونم اگر امسال برای لاتری آمریکا ثبت نام بکنن و بر فرض قبول بشن، بعدا مشکلی برای ویزاشون به عنوان همراه پیش میاد؟ تاثیری اصلا میذاره؟ متشکرم ?
2021-10-06 07:06:00 Canada عمومی #مقطع ارشد
Similar Question:
#مقطع ارشد

کسی اطلاع داره برای انصراف از مقطع ارشد دانشگاه روزانه ایا باید جریمه پرداخت کرد یا نه؟ و اگر اینگونه هست مبلغ حدودی آن چقدر است؟
2021-09-04 03:16:00 #Canada [مقطع ارشد] عمومی

اینجا کسی هست که در مقطع ارشد رشته مدیریت پروژه بخونه تو کانادا؟؟ چندتا سوال راجع به رشتش دارمممنون میشم راهنماییم کنید
2021-09-08 03:10:00 #Canada [در مقطع ارشد] عمومی

وقت همه بخیر برای پذیرش فول فاند از دانشگاه های کانادا واسه مقطع ارشد،دانشگاهی که ایران تحصیل کردیم چقدر تاثیرگذاره؟ممنون میشم ی که اطلاع دارند جواب بدن??
2021-09-17 15:35:00 #Canada [دانشگاه های کانادا] عمومی

كسي توي گروه هست كه بتونه در مقطع ارشد آمار رو آموزش بده( براي خانومم مي خوام ترجيحا اگر استاد خانومي هست به من اطلاع بده ممنون)
2021-09-23 12:02:00 #Montreal [در مقطع ارشد] عمومی

از ارشد حقوق ایران میشه رفت رشته مدیریت در کانادا مقطع ارشد؟
2021-09-26 11:09:00 #Canada [مقطع ارشد] عمومی

کسی درباره وضعیت رشته بهداشت عمومی اطلاع داره؟ شرایط مهاجرت به چه صورته؟ برای مقطع ارشد به نسبت راحت تره یا دکترا؟
2021-10-05 03:56:00 #Canada [به چه صورت] عمومی

ضمن عرض سلام به دوستان، سئوالی داشتم. اگر پدر و مادر ورک پرمیت داشته باشند آیا فرزندشان که تا بحال دانشجوی اینترنشنال بوده میتواند از این مورد استفاده کند و به صورت دانشجوی عادی ادامه تحصیل دهد(منظورم از نظر کم شدن هزینه تحصیل است) دوستان محبت کنند اگر اطلاعاتی دارند به اشتراک بگذارند
2024-01-05 00:00:00 #Canada

سلام من یه سوالی داشتم. من با استادی پرمیت وارد کانادا شدم و الان Post Graduation work permit گرفتم ولی ویزام اکسپایر شده میخواستم ببینم برای تمدید ویزا باید کجا اقدام کنم؟
2024-01-14 00:00:00 #Canada

من فارغ تحصیل برق قدرت از یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای هستم با معدل پایین الان سربازم بعد قصد دارم ارشدم رو برای شریف یا دانشگاه تهران امتحان بدم یا دنبال ادامه تحصیل تو دانشگاه های کانادا باشم؟(چون معدلم پایینه امکانش هست؟) اگر ایران ارشد بگیرم حدود ۴ یا ۵ سال زمان دارم چند تا سوال داشتم خدمتتون با این شرایط کانادا منو قبول میکنه فارق تحصیل دانشگاه تاپ ایران باشم باشم؟ در مدت چهار سال چه کار هایی باید انجام بدم که پذیرش راحت تر باشه؟ و بیشتر هدفم اینه برم سر کار اگر نشد تحصیلی برم و بعد کم
2021-09-01 09:41:00 #Canada

سلام دوستان ی سوال داشتم از خدمتتون کلاس های دولتی فرانسه اگر کسی از صفر شروع کنه دوره هاش چند ماهه هست ؟
2024-01-20 00:00:00 #Canada

اگه ممکنه لطفا جواب این سوال رو بفرمایید ممنون میشم من به عنوان همراه همسرم میخوام بیام کانادا چهل سال سن دارم و ارشد رشتهIT از ایران، اما سابقه کار برنامه نویسی ندارم آیا میشه یه دوره کوتاه مدت مثلا چهار ماهه در کانادا بگذرونم بعد برم سر کار برنامه نویسی؟
2021-09-21 22:48:00 #Canada

درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Canada